Foto: TikTok/Shellybabyyy

NAŠLA ALTERNATIVU

GODINU DANA NISAM OPRALA KOSU ŠAMPONOM: Moj dečko obožava da zagnjuri u moje lokne, jer kaže da DIVNO MIRIŠU (VIDEO)

Žena

Korisnica TikToka, koja se na ovoj društvenoj mreži potpisuje kao Šeli, tvrdi da godinu dana nije oprala kosu šamponom, što je izazvalo čuđenje njenih pratilaca.

Ona je u objavi otkrila da umesto skupih preparata za kosu sama pravi masku za negu, koja je pre svega zdrava, a i jeftina, te tvrdi da je adekvatna zamena šamponima iz prodavnice.

- Tehnički gledano, ne perem kosu. Radim druge stvari kako bih bila sigurna da je moja kosa lepa i čista. Ne koristim nikakve hemikalije i svi misle da sam luda, ali ova maska je sjajna stvar – ispričala je Šeli.

Ona je ispričala da umesto šampona kuva laneno seme u vodi, a maska koju koristi je, kako je objasnila, lepljiva je i gnjecava. Ipak, tvrdi da je ova maska jedini preparat koji stavlja i na kosu i na lice.

- Ova maska je toliko dobra i ostavlja tako lep miris da moj dečko stalno želi da zagnjuri glavu u moju kosu. Osim toga, izvanredna je za lokne – tvdi Šeli.

Snimak koji je objavila za kratko vreme sakupio je više od četiri miliona pregleda, a komentari su se samo nizali.

"Želim da probam ovo", "Ja sam probala ovo i stvarno daje rezultate", "Tvoja kosa i koža izgledaju tako zdravo. Želim to", bili su samo neki od komentara ispod snimka koji je Šeli podelila.

Recept za Šelinu masku za kosu

- U šerpu sipajte oko dve šolje vode i kad proključa, dodajte šolju lanenih semenki. Ostavite da vri oko tri minuta, a onda skinite šerpu sa ringle i ostavite da odstoji, pa tom tečnošću operite kosu – kaže.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video: