Foto: REUTERS

Primera

Atletiko prati Barselonu

Fudbaleri madridskog Atletika pobedili su u Sevilji domaći Betis sa 4:2 u zaostaloj utakmici drugog kola španske Primere i izbili na drugo mesto na tabeli

Fudbal
> 09:10h

Fudbaleri madridskog Atletika pobedili su u Sevilji domaći Betis sa 4:2 u zaostaloj utakmici drugog kola španske Primere i izbili na drugo mesto na tabeli.

Betis je dva puta vodio, ali mu to nije bilo dovoljno da dođe do bodova, a na kraju je meč završio sa dva igrača manje. Ekipa Atletika je ovim trijumfom došla na samo dva boda manje od Barselone. Domaćin je do prvog gola došao u 25. minutu preko Agre, a izjednačio je Falkao samo tri minuta kasnije. Novo vođstvo Betisu doneo je Pozuelo u 45. minutu, a potom je Falkao na početku drugog dela meča iskoristio penal.Prethodno je crveni karton zaradio igrač Betisa Danijel Perkis. Madridske Jorgandžije su veoma brzo iskoristile brojčanu prednost, pošto je rezervista Dijego Kosta u 54. minutu iskoristio nepažnju domaće odbrane.Betis posle ovoga nije uspeo da se vrati u meč, a drugi crveni karton kod domaćina dobio je Džordž Kembel u 78. minutu.

Konačan rezultat postavio je Raul Garsija u trećem minutu sudijske nadoknade.