Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

UZNEMIRAVA JE

"UHODI ME, UBEĐEN JE DA SMO ZAJEDNO" Sofija Vergara morala da traži ZABRANU PRILASKA, ovaj muškarac joj ZAGORČAVA ŽIVOT

Pop kultura

Sofiji Vergari odobrena je privremena zabrana prilaska koju je tražila za muškarca koji veruje da ima „romantičan i porodični odnos s njom i njenim sinom“, piše Yahoo News.

Zvezda serije „Moderna porodica“ zatražila je zaštitu za sebe i svog sina Manola tvrdeći da muškarac stalno dolazi u blizinu njene kuće, uključujući incident u julu, kada je navodno pešačio kroz brda kako bi zaobišao obezbeđenje i vikao da je ona „njegova“.

foto: @CelebCandidly / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U sudskim dokumentima do kojih je došla novinska agencija PA, Vergara takođe tvrdi da joj je Gregori Aron Braun (34) u novembru poslao „uznemirujuće pismo“ u kom je naveo svoju nameru da je uskoro pronađe i bude s njom.

„Upustio se u uhođenje i uznemiravanje usmereno na mene, što me ozbiljno uznemiruje i nervira”, rekla je Vergara u dokumentima.

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

„Braunovo kontinuirano, agresivno i uznemirujuće ponašanje i poruke uzrokuju mi ​​stalnu teskobu i emocionalni stres,“ dodala je.

Rečeno je da je 51-godišnjakinja u strahu za svoju ličnu sigurnost i za one oko sebe jer je navodno ponašanje postalo „izuzetno zastrašujuće“.

Dokumenti su ga opisali kao „mentalno nestabilnog uhodu“ s „dugotrajnom fiksacijom“ na Vergaru.

foto: Profimedia

„On iluzorno veruje da je lično poznaje i da ima romantičan i porodični odnos s njom i njenim sinom, što nema“, stoji u dokumentima.

„Braun kompulsivno uhodi Vergaru i predstavlja pretnju nasiljem i opasnost za nju.“

U dokumentima se navodi da Vergara ne poznaje Brauna i navodi da je on „fiksiran i opsednut“ njom.

(Kurir.rs/ Yahoo News)

Bonus video: