Foto: Budi Human

POMOZIMO FILIPU (8) Zbog oštećenja mozga potrebne su mu terapije, porodica nema dovoljno novca: Ovako možete da mu pomognete

Filip Novaković (8) ima oštećenje mozga, zbog kojeg su mu potrebne terapije, kako bi njegov oporavak napredovao. Njegovi roditelji nisu u mogućnosti da plate sve potrebne terapije, pa je u fondaciji Budi human otvoren broj i žiro račun pomoću kojeg možete pomoći Filipu u borbi za oporavak.

Društvo
> 18:08h

Filip je rođen kao zdrava beba 2015. godine. Porođaj je protekao normalno. Nakon mesec dana je dobio meningitis koji je prouzrokovao oštećenje mozga što je uticalo na motoriku i usporilo njegove pokrete.

Filip je živahno, nasmejano dete, mentalno je zdrav, priča i jedini problem predstavlja što ne može samostalno da sedi i hoda. Do sada je proveo tri meseca u rehabilitacionom centru Sokobanjska na vežbama koje su mu dosta pomogle i sada u cilju njegovog bržeg ozdravljenja lečenje nastavlja vežbama u centru za razvoj fine motorike, pokreta i govora Intensive Suit Therapy.

Zbog situacije u kojoj se njegova porodica nalazi nisu u mogućnosti da sve finansijski isprate i dobro bi im došla novčana pomoć oko plaćanja terapija u cilju Filipovog napretka.

Olakšajmo Filipu detinjstvo! Budimo humani!

Pomozimo Filipu!

Kurir.rs/Budi human