Foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

Tajna procurela kod Vanje Camović u Sceniranju

"SPREMNA SAM DA ŠERIFOVIĆU JUNIORU SVE PODREDIM!" Jovana Nikolić pre svih nagovestila da će Marija da postane majka, SVI ŠOKIRANI

Stars

Jovana Nikolić prva je javno nagovestila da je Marija Šerifović ušla u proces da postane majka. Pevačica je snimila video poruku za koleginicu koja je bila emtovana u sklopu emisije "Sceniranje" kod voditeljke Vanje Camović.

foto: Nemanja Nikolić

Ta emisije je bila emitovana u aprilu 2022. godine, kada je Marija najverovatnije i ušla u proces da postane roditelj uz pomoć surogat-majke, ali je to držala u tajnosti do pre nekoliko dana kada je potvrdila da je postala majka.

- Ono što bih ja volela u bliskoj budušnosti da čujem možda malo više od prodaje koncerta jeste menjanje pelena - rekla je Jovana i iznandila sve.

U studiju Kurir televizije je nastao muk.

- Kako je bezobrazna ova Jovana - prokomentarisala je Marija kroz osmeh, a Vanju je zanimalo zašto pevačica misli da je Nikolićeva bezobrazna:

- Šalim se.Veliki pozdrav za Jovanu, nas dve smo jako dobre prijateljice i svašta smo nešto u ovom životu prošle zajedno, tako da lepa, uzela sam to u razmatranje - konstatovala je tada Marija.

foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

Voditeljka se potom nadovezala:

- Ja znam da si ti pričala u medijima otvoreno da želiš da se ostvariš kao majka, čak si i javno izjavila i to je meni bilo simpatično da bi volela da bude sin. Da li si možda promenila mišljenje i zbog čega si rekla da bi volela da bude naslednik. Ako nije previše intimno pitanje - rekla je Vanja.

Iako je čuvala tajnu Marija je između redova dala odgovor:

- Ne mogu da kažem da nije intimno, jeste, jako je intimno, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. Nisam promenila mišljenje. Radujem se tom trenutku koji se verovatno i bliži - otkrila je Marija.

foto: Kurir televizija

Međutim, njen reči su iznenadile i Camovićevu:

- Jako lepo, je l možeš da zamisliš sebe da menjaš pelene? - upitala je Vanja direktno.

Marija je imala jasan stav:

- Sa deteom je jedna ozbiljna stvar i sa time nema šale. Postoje razni ljudi koji kažu: "Nikad nije pravi trenutak za to". Kod mene će se to planirano desiti u trenutku kada u potpunosti budem spremna da suštinu svog života podredim nekom Šerifović junioru - poručila je Jovana.

Kurir.rs