Foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

sve joj dobro ide

ODRALA ŠA POSLE RAZVODA, A SAD POSTALA MANEKENKA! Dok reper vodi borbu s drugom ženom, prva uživa, ovaj angažman je prihvatila

Stars

Prva supruga repera Nenada Aleksića Ša, Ivana Sirković nekada Aleksić, uživa nakon razvoda od trenutnog učesnika rijalitija "Elita". Osim što se posvetila svom privatnom biznisu, ona je postala i model.

foto: Printscreen/instagram/_ivv?

Naime, Ivana je prihvatila poziv članova Magla benda da se pojavi u njihovom spotu koji će tek biti snimljen.

Ivana i Ša razveli su se nakon što ju je on u "Zadruzi" prevario sa Tarom Simov, nakon čega je krenula i borba za imovinu. Dosta se nagađalo šta je dobila tokom parnice, a nedavno je druga reperova žena, od koje se takođe razvodi, Vanja Aleksić, izjavila da ga je Ivana opelješila i sve mu uzela te da on nema para, ne radi, ne piše pesme, te mu je rijaliti jedini izvor prihoda.

foto: Printscreen/Instagram

Ivana se više ne petlja u temu rijalitija, ona se posvetila svom životu, izlazi s drugaricama, a često objavljuje i slike i snimke iz provoda na Instagramu, a sad je rešila da se oproba i u nečem novom.Ono što je interesantno je to da je pevač Magla benda, Vladan Savić fatalan po ženski rod, a bio je u vanbračnoj zajednici s Jovanom, bivšom devojkom Saše Kovačavića, sa kojom ima ćerku.

Inače, otkako ju je Ša prevario pričalo se da je u vezi s Vladimirom Tomovićem, pa i da su raskinuli, ali njih dvoje to nikada nisu potvrdili, iako je ona često boravila kod njega u Baru odakle su objavljivali i fotografije na društvenim mrežama.

Kurir.rs

Bonus video: