Foto: Starsport

SUPER LIGA SRBIJE

DA NA POZITIVAN NAČIN ZAVRŠIMO JESEN! Žarko Lazetić najavio utakmicu protiv Napretka

Fudbal

Trener fudbalera TSC iz Bačke Topole Žarko Lazetić rekao je da je ekipa spremna za utakmicu protiv Napretka i da želi na pozitivan način da završi jesenji deo sezone u Super ligi.

"Tim koji u Lučanima pobedi Mladost, tako što vodi sve vreme i postigne gol u poslednjim minutima, će sigurno u Bačku Topolu doći pun samopouzdanja i elana. Imaju iskusnog trenera koji zna da pripremi utakmicu i ekipu. Imam loš učinak protiv njega, stalno nas 'prevari', pobedi ili igramo nerešeno. Moramo da budemo koncentrisani, pogotovo jer je ovo poslednja utakmica ovog dela sezone i svi žele na pauzu da odu pozitivno raspoloženi", naveo je Lazetić.

Fudbaleri TSC-a igraju u petak od 17 časova na svom terenu protiv Napretka, utakmicu devetog kola Super lige Srbije, kojim se završava jesenji deo sezone.

Klub iz Bačke Topole je ove sezone prvi put u istoriji igrao evropsko takmičenje i osvojio je bod u grupnoj fazi Lige Evropa.

"Imaćemo vremena da analiziramo sve dosadašnje utakmice, ali zadovoljan sam. Spremili smo se za turbulentnu sezonu, bili opterećeni Evropom i pribojavali se da ćemo zbog toga zaostajati u trci za vrh tabele. Strepeo sam da ćemo morati da ga osvajamo tek u prolećnom delu. Ipak, uspeli smo da se pozicioniramo na izvanredno mesto na tabeli koje je svim ekipama cilj", rekao je Lazetić.

On je dodao da su u klubu zadovoljni, ali ne i zadovoljeni i ocenio da bi svako poželeo da ima njegovu ekipu.

"Možda smo mogli više i bolje, ali moglo je i lošije. Meni je važno što smo sve vreme bili na maksimumu, što su igrači igrali fudbal kakav smo ja i stručni štab želeli. Uvek smo kroz dobru igru pokušavali da dođemo do rezultata. Ponosan sam na momke i sve što smo postigli i veoma motivisan za ono što nam predstoji dogodine", rekao je Lazetić.

"Verujem da ćemo sa istim elanom igrati protiv Napretka i da će nas takvo raspoloženje pratiti i tokom pauze. Za nas je ova utakmica, poput prve ili poslednje prvenstvene, podjednako važna i doživljavamo je kao korak ka cilju koji smo sebi postavili. Ne opuštamo se, spremni smo i motivisani da nastavimo ovako, da pobedimo, napravimo dobar uvod za pripreme i da u sledećoj polusezoni budemo još bolji", dodao je Lazetić.

TSC je treći na tabeli sa 36 bodova, a Napredak zauzima 13. mesto sa 20 bodova.

Kurir sport

Bonus video: