Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen TikTok

HIT FOTKE

RELJA I CVIJA USLIKANI U OPUŠTENOM IZDANJU! Momci pomno prati utakmicu, od njihovih nežnijih polovina NI TRAGA NI GLASA! PAPARACO

Stars

Relja Popović vatreni je fan Partizana od svog detinjstva.

Reper se trudi da isprati svaku utakmicu kad mu to poslovne obaveze dozvole, a vredni paparaco uslikao ga je nedavno na jednoj košarkaškoj utakmici, gde je bodrio omiljeni tim.

foto: Printscreen TikTok

Relja je bio u društvu svog kolege i prijatelja Stefana Cvijovića Cvije. Njih dvojica su bili u opuštenom izdanju - u dukserici i trenerci, a dok se vanbračni partner Nikolije Jovanović opredelio za crnu boju, Cvija je bio u belim nijansama. Oni su veoma zainteresovano pratili šta se dešava na terenu, a ono što je primetno jeste da je ovo bilo veče za muško društvo, s obzirom na to da njihove nežnije polovine nisu bile prisutne u Areni.

foto: Printscreen TikTok

Podsetimo, Popović je nedavno na svom Instagramu podelio fotografiju iz detinjstva, na kojoj je pokazao da je i tada navijao za Partizan, te da se ljubav koju oseća prema ovom klubu nije promenila.

foto: Printscreen TikTok

S druge strane, Cvija je pre nekoliko meseci najavio da će napraviti pauzu kada su nastupi u pitanju i to na neko vreme. Očigledno je u tome i uspeo, s obzirom na to da sada ima dovoljno slobodnog vremena da uživa u svemu što voli, pa čak i u sportu.

foto: Printscreen TikTok

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video: