Foto: www.crvenazvezdafk.com

stručni štab

MILOJE IZABRAO SARADNIKE: Pomagaće mu trojica bivših fudbalera Crvene zvezde! Vujadin Savić je siguran! Evo, ko su ostala dvojica!

Fudbal

Vladan Milojević, trener fudbalera Crvene zvezde, izabrao je stručni štab, sa kojim će 8. januara izvršiti prozivku na Marakani.

foto: Starsport

Na predstavljanju u Crvenoj zvezdi, kada je potpisao dvoipogodišnji ugovor sa klubom, Vladan Milojević predstavio je svoje saradnike - Nebojšu Miloševića, Ivana Vučetića i Bojana Ofenbahera.

Nebojša Milošević biće prvi pomoćnik Vladana Milojevića, Bojan Ofenbaher biće zadužen za analitiku, a Ivan Vučetić za fizičku kondiciju.

foto: www.crvenazvezdafk.com

Kako je Kuriru potvrđeno iz kluba Vujadin Savić, koji je bio jedan od trenera u stručnom štabu bivšeg trenera Baraka Bahara, pomagaće i Vladanu Milojeviću. On je u septembru prošle godine prekinuo karijeru i rešio da postane trener, a klub mu je izašao u susret.

Zanimljivo, njih dvojica su kao trener i fudbaler sarađivali u prvom mandatu, kada je Crvena zvezda ispisala noviju istoriju kluba, važnim pobedama nad Krasnodarom za grupnu fazu Lige Evrope i Salcburgom za grupnu fazu Lige šampiona.

foto: www.crvenazvezdafk.com

U stručnom štabu Vladana Milojevića biće mesta za još dvojicu bivših fudbalera Crvene zvezde. Poverenje prvog trenera dobio je Zoran Rendulić, nekadašnji strateg omladinaca crveno-belih. On je od starta sezone radio sa fudbalerima koje je Barak Bahar otpisao.

foto: Starsport/Srđan Stevanović

Vladanu Milojeviću pomagaće i Nikola Mikić koji je dosad radio u Grafičaru pomažući Marku Neđiću, a ranije Bošku Đurovskom i Radomiru Kokoviću. Nikola Mikić bio je kapiten Crvene zvezde sa kojom je osvojio dva Kupa Srbije, igravši u vreme kada su ekipu predvodili kao treneri Vladimir Petrović Pižon, Ratko Dostanić, Aleksandar Kristić, Robert Prosinečki i Aleksandar Janković.

Kurir sport/A. R.