Opet uhvaćen u laži

Čanak izmislio bratanicu!

Kurir otkrio identitet dve ženske osobe koje su bile u društvu Nenada Čanka dok je tukao Pavla Lešanovića - reč je o Danijeli Bojić i Alisi Maslovar iz Beograda, od kojih nijedna nije dvadesetogodišnjakinja

Politika
> 00:00h

BEOGRAD - Zabrojao se. Nenad Čanak, lider LSV, koji je u noći između subote i nedelje s dva prijatelja pretukao Pavla Lešanovića, to nije uradio, kako je sam tvrdio, da bi zaštitio svoju dvadesetogodišnju bratanicu! Bratanice nema Kako Kurir saznaje, Čanak je te noći bio u društvu Danijele Bojić i Alise Maslovar, dve devojke koje žive i rade u Beogradu. Nijedna od pomenutih devojka nije, kako ih je Čanak opisao, „dvadesetogodišnja bratanica“. Naprotiv. Bojićeva je menadžer prodaje i ima 31 godinu, dok do Alise Maslovar nismo uspeli da dođemo, ali saznali smo da ima 40 godina. Bojićeva juče nije želela da govori za naš list. Pošto smo je pozvali i predstavili se, rekla nam je da je na poslu i da ne može da razgovara. - Pozovite kasnije, na poslu sam i ne mogu da pričam - rekla je kratko. Ni u drugom pokušaju da čujemo njenu stranu priče nismo uspeli jer nam je spustila slušalicu. Danijela Bojić kasnije se ipak javila Kuriru, ali, i ne saslušavši naše pitanje, uporno je ponavljala: „Nemam komentar“ i prekinula vezu.U biografiji koju smo našli na internetu Bojićeva je sebe opisala kao izuzetno motivisanu, fleksibilnu, dinamičnu, ambicioznu, profesionalnu i vrednu osobu. Navela je da voli sport, knjige i kinematografiju, kao i da je učestvovala na nekoliko tribina posvećenih bolestima zavisnosti (droga, alkohol), te da je dobrovoljni davalac krvi. Čanak ćuti Komentar Nenada Čanka na ova saznanja nismo dobili. Podsetimo, i Lešanović je tvrdio da Čanak te noći nije bio sa bratanicom, nego sa dve devojke.

G. Raković - B. Bojić

Pavle Lešanović tvrdi da Čanak nije bio s bratanicom (Foto: Nemanja Pančić)

Evo šta je radila prava Čankova bratanica Da Čankova prava bratanica (Sara Čanak, prim. aut.) nije učestvovala u ovom incidentu, može da posvedoči i činjenica da je u jutarnjim časovima dan posle incidenta na svom Tviter profilu napisala kako je pred njom „divan sunčan dan za šetnju“.

Verzije događaja 1. Pojma nemam o čemu se radi. 2. Sad sam uključio telefon i komp i video ovaj cirkus... Svašta... 3. S jednim gospodinom sam imao raspravu za stolom. Odvezao sam rođake, vratio se i sreo tog čoveka u vozilu. Bio je alkoholisan. Pokušao sam da razgovaram s njim, ali to je bilo nemoguće, a pritom je i pao. 4. Napadao mi je bratanicu, al’ ga nisam tukao. 5. Devojka zbog koje je izbio nesporazum je ćerka moga brata... 6. Nepoznati čovek je vređao mene i moju bratanicu. Izvukao sam ga iz kola, bacio štap u stranu i počeo da ga tučem pesnicama. 7. Ovu verziju događaja još čekamo.