Foto: AP Alessandro Garofalo

PREGOVORI!

TO JE TO?! Uskoro dobijamo TRANSFER GODINE! Otac srpskog reprezentativca pregovara sa PRVAKOM Italije!

Fudbal

Nekoliko dana pred kraj 2023. godine iz Italije je stigla informacija da se prvak Serije A zainteresovao za srpskog reprezentativca.

Prvog dana 2024. pojavile su se nove vesti vezano za potencijalni transfer Lazara Samardžića u Napoli, a doneo ih je Fabricio Romano najpoznatiji i najtačniji fudbalski insajder i novinar koji je izgradio karijeru informacijama o transferima.

Italijan navodi da Napoli i Udineze uveliko pregovaraju oko detalja transfera fudbalera veznog reda, ali i da istovremeno Mladen, Lazarov otac vodi razgovore sa klubom iz Napulja i pokušava da postigne dogovor oko ličnih uslova za svog sina.

Deluje da je situacija prilično ozbiljna.

Samardžić je prva zvezda zimskog prelaznog roka u Italiji koji je stigao nekoliko meseci nakon što je u poslednjem trenutku propao njegov transfer u Inter.

Klub iz Milana je, čini se, izgubio interesovanje za dovođenje fudbalera koji je tokom prošle godine debitovao za reprezentaciju Srbije.

U međuvremenu, u Italiji se već neko vreme piše o interesovanju Juventusa koji ozbiljnije prati mladog fudbalera. Kako trenutno stoje stvari, Lazar Samardžić je blizu Napolija...

Kurir sport

Bonus video: