Foto: Shutterstock, Ilustracija

polemika

NEKI SRBI SMATRAJU DA JE OVE KUĆNE APARATE BESMISLENO IMATI U KUĆI: Oko jednog uređaja nastao pravi haos na mrežama

Društvo

Mašina za pranje sudova, mikrotalasna, kuhinjaska vaga, mašina za rezance, neki su od kućnih aparata koje pojedini građani smatraju nepotrebnim.

Na društvenoj mreži X pokrenula se polemika oko toga koji kućni aparati nisu preko potrebni u domaćinstvima.

- Navedite kućni aparat koji je totalno besmisleno imati, evo da počnemo sa mašina za pranje sudova - navodi se u objavi koja je pokrenula lavinu komentara.

- Za mene mikrotalasna, rerna za večite samce. Ne bih je kupila nikad - navodi se u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Ja dva tanjira nisam oprala bukvalno, Bog blagoslovio mašinu za sudove, nemoj da me traumiraš. Evo mutilica za nes, kupila sam je jer je roze, a mi i ne pijemo nes.

foto: Profimedia

Sudeći po komentarima neki građani smatraju da su u kući nepotrebne i mašina za mlevenje mesa, mikrotalasna, pa i sokovnik koji odvaja pulpu.

- Podsetio bih samo da dok nisu postojale mašine za pranje veša žene nisu morale da idu u teretanu da bi im ojačale ruke. Sad se bacaju pare i na mašinu i na teretane. Pa, sad vi kažite da nije tako - glasio je jedan od komentara, dok u drugom stoji:

- Kuvalo za vodu. Zauzima prostor besmisleno. Što se mene tiče fen za kosu jer nikad u životu nisam sušio kosu fenom. Kuhinjska vaga - navodi se u komentarima.

Na spisku građana našla se i mašina za rezance.

- Mašina za sudove je besmislena ako živiš sam. Mikrotalasna je besmislena ako ti samo služi za kokice. Ali je top za podgrevanje hrane, ako hrana postoji u toj kući.

Bonus video: