Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

praznično

"SANDRA NEMOJ DA SI SUJEVERENA" OBUKLA CRVENO DA SLUTI NA RADOST! Pevačica u BEZOBRAZNOM vešu čestitala praznike (VIDEO)

Stars
> 17:27h

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra obukla se u duhu praznika u zavodljivu Deda Mrazicu, pa čestitala praznike.

Pevačica se slabo pojavljuje u javnosti, a njena diskografska pauza se sudeći po komentarima fanova baš odužila, ali kako je nova godina tek startovala, ima sasvim dovoljno prostora da Sandra priredi iznenađenje svojim obožavocima.

foto: Printscreen/Instagram

Osvanuo je snimak na kome Valterovićeva, pozira obučena u crvenom vešu sa belim čizmicama, mnogima je asocijacija bila na "Deda Mrazicu" a svima je zapalo za oko njeno poprsje koje je nedavno uvećala na jednoj klinici.

Podsetimo, Pevačica se ponovo našla u žiži javnosti, nakon što je osvanuo snimak koji kruži društvenim mrežama a reč je o njenom obraćanju nakon ugradnje silikonskih implanta u grudi.

- Operacija je odlično prošlo, nemam bolove.Ugradila sam 200 kubika.Volim prirodno, ne volim da nije prirodno.Silikone sam dobila na poklon od galantnog muškarca.Oporavak će trajati 10 dana, izjavila je Sandra.

Kurir.rs