Foto: Butterworth / Splash / Profimedia, Shutterstock

EVO ŠTA JE REKLA

SVIM SILAMA SE TRUDI DA SPERE LJAGU ZBOG DRUŽENJA S PREDATOROM: Epstajn dovodio SVOJU ROBINJU na njenu žurku, a ovako se ona brani

Pop kultura

Svetski poznata manekenka Naomi Kembel konačno je progovorila o svom navodnom druženju sa ozloglašenim milijarderom pedofilom, Džefrijem Epstajnom, koji je optužen za seksualno zlostavljanje mladih devojaka.

U snimku iz 2019. godine, Kembel je oštro negirala bilo kakvu povezanost sa kriminalnim radnjama koje su uključivale zlostavljanje maloletnica.

foto: Profimedia

"Muka mi je od svega toga što je Epstajn radio", izjavila je Naomi, "Njegovi postupci su zaista bili grozni i ne postoji ni minimalna mogućnost da sam ja svesno bila ukjučena u te gnusne radnje".

Slavna manekenka je između ostalog i priznala da je poznavala Epstajna i da je prisustvovala zajedničkim događajima, ali je takođe i naglasila da nikada nije ostajala nasamo sa njim, niti da je prisustvovala bilo kakvom obliku sumnjivog ponašanja. Takođe je razjasnila da je upoznala Epstajna preko svog dečka, Flavija Brijatorea.

foto: TNS / ddp USA / Profimedia

Naomi čvrsto stoji iza svog stava da nije bila svesna zločina koje je činio u periodu druženja sa njim.

"Ono što je on uradio je za svaku osudu", izjavila je, "Kada sam čula šta je radio, osetila sam momentalnu mučninu u stomaku, kao i svako, zato što sam sam provodila vreme sa seksualnim predatorom i zahvaljujem Bogu što sam imala oko sebe dobre ljude koji su me zaštitili od svega toga":

foto: Profimedia

Naomi je potom nastavila: "Saosećam se sa žrtvama. One su strahovale za svoj život. Za život."

(Kurir.rs/Times/T.B.)

Bonus video: