Foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

drama

"ZNAM DA JE NESTABILNA" OGLASILA SE MARIJA NAKON VESTI DA MILJANA NIJE TRUDNA! Kulićeva pomenula KIRETAŽU, pa žešće oplela po Zoli

Rijaliti

Marija Kulić, nekadašnja učesnica rijaliti programa "Elita" i majka Miljane Kulić, nakon saznanja da joj ćerka ipak nije u drugom stanju, odlučila je da prokomentariše novonastalu situaciju.

foto: Printscreen/Zadruga

Međutim, Miljana je saznala da nije trudna i svima ispričala, kako kaže, srećne vesti.

foto: Printscreen

Marija se tim povodom oglasila i prokomentarisala novonastalu situaciju.

- Ja nisam htela da komentarišem ovu situaciju dok ne dođe dan kada ona treba da dobije ciklus. Ja nikad nisam želela da ona dobije dete sa Zolom. Znate i kada je ostajala trudna sa njim, da ja to nisam podržala. Nisu pokazali ni da se vole, njihov odnos je iz sezone u sezonu bio sve gori i gori. Da su pokazali nešto bolje, pa ajde i čovek da podrži. Oni su sve gori i gori i dete tako ne može da živi u svađama i raspravama - rekla je Marija.

Marija da je odgovorila na hipotetičko pitanje da je Miljana mogla ostala u drugom stanju, da li bi prihvatila unuče.

- Ne želim da pričam o tome kada nije ostala trudna. Da jeste, razmislila bih zbog Miljane, šta bi bilo najbolje s obzirom na stanje u kakvom je ona. Znate da je emocionalno nestabilna i onda bih razmislila šta je najbolje za nju - rekla je Marija.

foto: Printscreen YT

Miljana je nekoliko puta ostajala trudna sa Zolom, ali Marija nikad nije odobravala da se trudnoća održi, te je Kulićeva u više navrata išla na kiretažu.

Sinoć je Miljana iznela niz uvreda i pretnji na Zolin račun, te je istakla da će platiti nekim ljudima da ga masakriraju i da će završiti u invalidskim kolicima.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Svi mi kad smo besni tako pričamo. Kažemo sve i svašta u ljutnji i besu. Ona se ne razlikuje od nas ostalih, i ja u besu pretim. Naravno da to neće uraditi i preti u ljutnji. Do sada je milion puta pretila, pa ništa nije uradila - rekla je Marija

Podsetimo, Miljana je nedavno saznala da ipak nije trudna sa Zolom.

- Bog me je ponovo pogledao i hvala mu na tome. Video je šta se radi sa mnom, pa ja stao uz mene, i srećna sam što nisam trudna dobila sam ciklus. Dobro je sve, hvala Bogu - rekla je Miljana.

foto: Nemanja Nikolić, Profimedia, Printscreen/Zadruga

- Jesam srećna, vidi se da nije bilo iskreno, dao bi Bog da je iskreno bilo, ali ovo je znak da nije - natavila je.

Kurir.rs/Telegraf/preneo/N.K.