Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

bila je u šoku

BEKAM OSTAVIO TRUDNU VIKTORIJU NA CEDILU ZBOG DŽENIFER LOPEZ I BIJONSE: Ova situacija mogla da im UGROZI BRAK, ona gorela OD BESA

Pop kultura

Nakon što je izašla dokumentarna serija "Bekam", javnost je mogla da vidi oko čega su penzionisani fudbaler Dejvid Bekam i pevačica Viktorija Bekam imali nesuglasica. Jedna od priča koja se svakako komentariše je fotografisanje Dejvida s pevačicama Dženifer Lopez i Bijonse.

Bilo je to 2005. godina, u trenutku kada je Viktorija trebala da rodi najmlađeg sina Kruza. Imala je zakazan carski rez u bolnici u Madridu, a umesto da to bude vreme kada željno iščekuju prinovu i zajedno su, Dejvid je istakao kako tog dana verovatno neće moći biti s njom.

foto: CHRISTOPHE SIMON / AFP / Profimedia

Otkrio joj je da je ranije dogovorio fotografisanje sa svetski poznatim pevačicama, zbog čega je Viktorija bila u šoku. Na kraju je Dejvid odradio snimanje i trčao u bolnicu kod žene. Prisustvovao je rođenju sina, a idućeg dana novine su objavile fotografije sa snimanja uz provokativan naslov: "Šta bi Viktorija rekla?" To ju je jako uznemirilo, priznala je u dokumentarcu.

"Šta bi Viktorija rekla? Viktorija je bila besna", otkrila je. Dejvid je sa Bijonse i Dženifer snimio reklamu za Pepsi, koja je zbog tri slavne osobe u njoj imala odličan odjek u javnosti.

(Kurir.rs/Story.hr/T.B.)

Bonus video: