Foto: Promo

ČEŠLJANJE LJUBIMACA: Kako da uvek budu uredni, a da se ne maltretirate ni vi ni vaš pas ili mačka?

Žena

Održavanje dlake vašeg ljubimca postalo je lakše nego ikad uz inovativnu rukavicu za češljanje ljubimaca. Ne samo da će vaša mačka ili pas uživati u blagodetima nežnog češljanja, već ćete i vi uštedeti vreme i smanjiti nered koji obično prate tradicionalni alati za češljanje – pogledajte je OVDE.

Ova rukavica je dizajnirana kako bi odgovarala svim vrstama dlaka, dugim i kratkim, oštrim i mekim. Sa jedne strane, nežne silikonske iglice će stimulisati kožu i ukloniti olinjale dlake, dok će s druge strane efikasno razmrsiti zapetljane delove. Za razliku od običnih četki, nema čupanja. Bukvalno dok mazite svog ljubimca ga i češljate.

Rukavica za češljanje ljubimaca lako se čisti – samo u jednom potezu skinete sa nje sve nakupljene dlake. Ova rukavica se savršeno prilagođava svakoj ruci, čineći češljanje udobnim i prijatnim iskustvom i za vas, i za vašeg ljubimca. Takođe, njom možete vrlo uspešno sakupiti i dlake koje su se nagomilale po tepihu.

Gde može da se poruči ova rukavica? Možete je poručiti OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

foto: Promo

Redovno češljanje pomaže u smanjenju količine opadanja dlake i sprečava stvaranje čvorova, čineći krzno vašeg ljubimca sjajnim i zdravim.

Ne dozvolite da vaš ljubimac čupav, ućeban, da vaš dom bude preplavljen dlakama. Obezbedite mu najbolju negu uz našu rukavicu za češljanje ljubimaca. Naručite odmah i otkrijte razliku! Gde može da se poruči ova rukavica? Možete je poručiti OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo