Foto: Printscreen/TikTok

tužno

"ČEKALA SAM TE 54 GODINE" Ispratila muža u RAT, pa ga srela posle POLA VEKA, a ono što je uradio slomilo joj je SRCE NA KOMADE

Žena
> 12:05h

Ratovi su nešto najgore što se deilo čovečanstvu. Zbog njih stradaju nedužni, porodice se raspadaju, mnogi gube drage i voljene ljude...

Tokom 20. veka bilo je i previše ratova, a ni početak ovog nije baš obećavao.

Ova gorko-slatka ljubavna priča datira iz perioda građanskog Kineskog (1927 - 1950) ili Korejskog rata (1950 - 1953). Koji god rat da je u pitanju, ne umanjuje ljudsku patnju.

Na snimku se vidi stariji par koji je nekada bio u braku, onda je on otišao u rat i nisu se videli 54 godine. U međuvremenu su se sreli, a onda sledi detalj koji je mnogima slomio srce: baka se nije udavala i verno je čekala deku, a on je izrodio gomilu dece i unuka. Bol i suze na bakinom licu su rastužile mnoge u studiju, pa su lili gorke suze.

Kako se vidi na snimku, u pitanju je emisija i verovatno jedna od onih koja spaja ljude razdvojene zbog raznih stvari, ali na tim prostorima uglavnom zbog ratova kojih nažalost nije manjkalo.

U svakom slučaju, potresan video o tužnoj ljudskoj sudbini nikog nije ostavio ravnodušnim. U komentarima su se mnogi divili baki kako je čekala deku, a on je zamenio drugom, a neki su pisali da je sve to život.

(Kurir.rs/T.J.)

Bonus video: