Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

IMAO EREKCIJU TOKOM SNIMANJA

HOLIVUDSKI ZAVODNIK IMAO EREKCIJU TOKOM SNIMANJA INTIMNOG ODNOSA: "Nisam računao na ovo, koleginica se uplašila i POBEGLA" (FOTO)

Pop kultura
> 10:20h

Henri Kavil, britanski glumac i zvezda serije "The Witcher" otkrio je da mrzi da snima scene intimnih odnosa, ujedno je iskoristio priliku da kritikuje njihovu preteranu upotrebu u filmovima kao izgovor da bi publika videla golišave glumce.

Henri Kavil rekao je da mu je uvek tokom karijere bilo neprijatno kada bi morao da snima scene intminih odnosa.

foto: Profimedia

"Mislim da postoje okolnosti u kojima je scena seksa zapravo korisna za film, a ne samo za publiku. Scene seksa mogu biti sjajne u filmu, stvarno mogu pomoći u pripovedanju veće priče i odnosa ljudi, ali većinu vremena ljudska mašta će preovladati. Može biti pomalo odbojno pa je logična reakcija: ‘U redu, ali čemu nam ovo služi osim ideje o goloj osobi‘", kazao je Kavil.

foto: Lisa OConnor / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Henri je ispričao kako je doživeo prilično neprijatan trenutak tokom scene seksa dok je glumio u seriji "Tjudori".

Neugodu je izazvalo to što je, tada kao 23-godišnjak, dobio erekciju na snimanju. "To mi se dogodilo samo jednom. Devojka je morala biti na meni, imala je spektakularne grudi, a ja nisam premestio ‘svoju stvar‘ u bezopasnu poziciju i devojka se uznemirila", objasnio je.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video: