Foto: Printscreen / Instagram / icespice

zanimljiva ličnost

KO JE VRELA REPERKA KOJA JE "UKRALA ŠOU" NA SUPERBOLU? Provokativnim fotkama IZLUĐUJE muškarce, OJADILA NBA zvezdu za POLA MILIONA

Ostali sportovi

Kanzas Siti Čifsi odbranili su titulu šampiona američkog fudbala (NFL) pošto su noćas u Las Vegasu u 58. Superbolu posle produžetka pobedili San Francisko Fortinajnerse 25:22, a utakmica je pala u drugi plan zbog vrele reperke Ajs Spajs.

Bilo je zanimljivo na terenu i tribinama, kao i u spektakularnom šouu između dva poluvremena, ali se brojni mediji u Americi bave upravo mladom 24-godišnjom reperkom koja je na tribinama bila u društvu Ešli Avinjon, Tejlor Svift i Blejk Lajvli.

FOTO: JON SOOHOO / UPI / Profimedia
FOTO: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Pravo ime ove Amerikanke je Isis Naja Gaston i na Instagramu je prati 11 miliona ljudi, a ona svojim objavama često do ludila dovede pratioce.

Jedan od muškaraca koji je potpuno odlepio za njom bio je i košarkaš Vašingtona, Džordan Pul, koji je, kako su američki mediji pisali, na prvom dejtu sa Ajs Spajs potrošio 500.000 dolara! Naveli su Amerikanci da je Pul atraktivnoj reperki kupio i automobil, a da je ona posle svega istakla kako nije raspoložena za vezu.

Evo i nekih fotografija Ajs Spajs, pa vi procenite da li je Džordan Pul trebalo da potroši toliki novac na izlazak sa njom...

FOTO: Printscreen / Instagram / icespice
FOTO: Printscreen / Instagram / icespice
FOTO: Printscreen / Instagram / icespice
FOTO: Printscreen / Instagram / icespice
FOTO: Printscreen / Instagram / icespice
FOTO: Judy Eddy / INSTAR Images / Profimedia

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO: