Foto: Adria Media TV

SPEKTAKL

DANIJELA VRANIĆ SE VRAĆA NA ESTRADU, ALI NE SAMA! Momak kog svi dobro poznajete staje rame uz rame sa njom

Stars
> 22:57h

Kraljica splavova, Danijela Vranić posle desetogodišnje medijske ali i muzičke ilegale vraća se na scenu!

Pevačica koja je nekada žarila i palila gde god bi se pojavila okupila je tim saradnika sa kojima će raditi, a pripreme uveliko traju.

Kako saznajemo, Danijela će najverovatnije prvi nastup održati u Beogradu, ali neće biti sama na sceni! Ona će za početak nastupati sa mladim pevačem Xanderom Misojčićem, bivšim učesnikom takmičenja „Zvezde Granda“.

„Danijela se odvikla od nastupa, dugo nije nastupala, povukla se u ilegalu, ali sad je odlučila da se vrati i muzički i medijski. Napravila je tim, svako ima svoje zaduženje, i uveliko teku muzičke probe. Pošto želi da izgleda i zvuči kao u najboljim danima, ništa ne prepušta slučaju, pa će sa njim na nastupima pevati i njen kolega Xander. Dečko radi svakog vikenda punom parom, poznat mu je teren, a i na prvoj probi su se odmah skapirali. I energetski i vokalno. Danijela je tokom karijere imala i duete, tako da će njih dvoje i na sceni ukristiti glasove. Trebalo bi da, za otprilike, mesec dana krene realizacija cele ove priče, a kako vidim i čujem, interesovanje za Danijelom je ogromno i u Srbili ali i u dijaspori“, ispričao nam je izvor.

Bonus video: