Foto: Cindy Barrymore / Shutterstock Editorial / Profimedia

EVO ŠTA JE PORUČIO

"ZVAO ME JE NA VIDEO POZIV I TERAO DA GA GLEDAM KAKO IMA INTIMNE ODNOSE" Slavna lepotica optužila voditelja za UZNEMIRAVANJE

Pop kultura

Brendi Glenvil optužuje šefa Bravoa, voditelja Endija Koena da ju je seksualno uznemiravao, navodi se u oštrom pismu koje su njeni advokati poslali velikim medijskim kućama. Evo šta u tom pismu još piše.

Jedna od poznatih članica čuvenih "Pravih domaćica sa Beverli Hilsa", 51, tvrdi da joj je voditelj "Watch What Happens Live", 55, poslao video 2022. godine u kom je bio "očigledno pijan".

Endi Koen se u snimku navodno hvalio da želi da "spava sa još jednom Bravo zvezdom" misleći Brendi, prema pismu, i pozvao bivšu "domaćicu" da ga gleda kako se upušta u seksualni čin preko video poziva. Identitet rijaliti zvezde sa kojom je otac dvoje dece navodno želeo da se spoji u pismu nije otkriven. U pismu se navodi:

foto: Profimedia

"Gospodin Koen je u to vreme bio šef gospođe Gnavil i imao je potpunu kontrolu nad njenom karijerom. Ovo je bila izuzetna zloupotreba moći zbog koje se gospođa Glanvil osećala zarobljeno i zgroženo. Nezamislivo je da gospodin Koen ostane na svom mestu uprkos ovakvom ponašanju i da se vraća u stara loša vremena Meta Lauera i NBC Newsa kada je profit imao prednost u odnosu na ljude".

Koen je u četvrtak progovorio o optužbi, pišući da je seksualna insinuacija bila u šali.

- Snimak pokazuje da se Kejt Čestejn i ja veoma jasno šalimo sa Brendi. To je bilo apsolutno mišljeno u šali, a Brendin odgovor je jasno saopštio da je umešana u šalu. Međutim, to je bilo potpuno neprikladno i izvinjavam se, napisao je voditelj na svom Tviteru.

foto: Profimedia

Nije mnogo zvezda Bravoa javno govorilo protiv Koena, a čini se da niko nije istupio da ga optuži za seksualno uznemiravanje u prošlosti. Međutim, članica "Pravih domaćica Njujorka" Betani Frankel bila je na čelu "TV rijaliti obračuna" u Bravu i optužila svog bivšeg šefa za omalovažavanje i rasizam na društvenim mrežama. Članica "Pravih domaćica Atlante", Nene Liks, takođe je ranije tužila Bravo, tvrdeći da je diskriminisana zbog boje kože – ali je potom povukla tužbu.

Pismo advokata Brendi Glanvil dolazi nakon tužbe Kerolajn Manzo protiv Bravoa, u kojoj ona optužuje producentske kompanije povezane sa mrežom da je nisu zaštitile tokom navodnog incidenta seksualnog napada sa Glanvil. Zvezda "Prave domaćice Ultimate Girls Trip: Maroko" tvrdila je u pritužbi da ju je njena koleginica postavila na kauč, "nasilno stisnula" njene obraze, gurnula "jezik u Kerolajnina usta" i naskakivala na nju dok ju je, između ostalog i snimala.

Glanvil je u više navrata negirala optužbe protiv nje i tvrdila da je morala da se pridruži OnlyFans-u da bi se spasila od finansijske nevolje zbog posledica optužbi. Njeni advokati sada kritikuju Koena i vodeće medijske kompanije koje stoje iza franšize "Housewives", tvrdeći da su i oni bili umešani u seksualno nedolično ponašanje.

Osim autora "Dnevnika Endija Koena", advokati u pismu tvrde da NBC i Shed Media navodno "namerno pogrešno tumače interakciju" između Glanvil i izvršnog direktora produkcije po imenu Šon Leser.

"Gospodin Leser ima istoriju traženja i/ili upuštanja u seksualne odnose sa ženskim rijaliti zvezdama koje su u njegovoj nadležnosti. Gospođa Glanvil nije izuzetak. Gospodin Leser je uvek bio transparentan u vezi sa svojom privlačnošću prema gospođi Glanvil."

Predstavnici za Lesera, Shed Media i Warner Bros. nisu mogli odmah biti dostupni za komentar, dok su advokati Brendi Glanvil usmereni ka tome da ostvare svoj cilj i razotkriju šta se sve to dešavalo mežu učesnicama rijalitija i čelnicima medijskih kuća. Pozivaju sve koje imaju informacije ili žele da se pridruže tužbi, da ih kontaktiraju.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video: