Foto: LCD / SplashNews.com / Splash / Profimedia

vila

IBRA JE MILJENIK LEPŠEG POLA, CEO DAN TRENIRA I SNIMA SE! Zavirite u njegovu VILU - ovde nastaju kadrovi koje žene obaraju sa nogu

Fudbal

Legendarni fudbaler Zlatan Ibrahimović ima karijeru kakvu bi poželeo apsolutno svako ko se bavi ovim sportom.

Tokom karijere, čuveni Šveđanin je igrao za neke od najboljih timova u Evropi i osvojio je mnogo pehara. Nosio je dresove Barselone, Intera iz Milana, Ajaksa, Juventusa i Mančester junajteda, a u junu minule godine rastužio je navijače odlukom da kopačke okači o klin.

Ipak, Zlatan jednostavno ne može bez fudbala, pa je i po završteku karijere ostao u ovom sportu, samo što više nije igrač, već savetnik vlasnika Milana, Gerija Kardinalea.

Ibrahimović je vrlo aktivan na društvenim mrežama, gotovo svakodnevno objavljuje slike i snimke pa su fanovi mogli na taj način da "zavire" i u njegov dom. On trenutno živi u Milanu, u jednoj vili koja pršti od luksuza.

Ibrahimović konstantno radi na svom telu, pa mnogo vremena provodi u teretani a često se snima dok vežba u ostalim prostorijama budući da su veoma prostrane.

Uređenje brojnih prostorija Ibrahimović je prepustio najboljem italijanskom dizajneru enterijera, dok je teretanu uređivao sam, po sopstvenom ukusu i potrebama.

Inače, Ibrahimovićevo bogatstvo procenjeno je na 114 miliona dolara, a samim tim spada u grupu onih koji sebi mogu da omoguće šta god požele, te ne čudi što ima raskošan dom o kojem mnogi maštaju.

Kurir sport

Bonus video: