Foto: Printscreen

SVAKA ČAST

SRPSKA ODBOJKAŠICA DONIRALA POTPISAN DRES KRISTIJANA RONALDA: Odmah su počele da se ređaju OGROMNE ponude za ovo "BLAGO"

Fudbal

Ksenija Perić, srpska odbojkašica koja nastupa za Al Nasr napravila je sjajan gest! Naime, ona je uzela dres Kristijana Ronalda s potpisom slavnog Portugalca i postavila ga na humanitarnu akciju uz pomoć organizacije "Srbi za Srbe":

- Odbojkašica @peric.ksenija i Humanitarna organizacija Srbi za Srbe, u saradnji sa @kafanapavlekorcagin i @opsajd_original , pokreću humanitarnu aukciju za dres sa potpisom Kristijana Ronalda.

U pitanju je dres za treninge kupljen u zvaničnoj prodavnici fudbalskog kluba El Nasr, a koji je @cristiano nedavno potpisao pri susretu s našom Ksenijom Perić. Sredstva od prodaje biće iskorišćena za pomoć porodici Čuturilov iz Mošorina koja živi u pećini u 21. veku.

Početna cena dresa je 500 evra (60.000 dinara), a ponude iz bilo kog dela sveta možete slati u komentarima i porukama. Aukcija traje do utorka 5. marta u 23 časa - navodi se u objavi ove humanitarne organizacije.

Cena dresa skače iz sata u sat, što i ne čudi, obzirom na važnost i značaj koji on poseduje.

Kurir sport

Bonus video: