Foto: Nebojša Mandić

ovakav odgovor nije očekivala

"MOLIM KOMŠIJE DA VRATE KIŠOBRAN KOJI KRADU VEĆ TREĆI PUT!" Meštanka Mirijeva se požalila na krađu, pa dobila neočekivan odgovor!

Društvo

Jednoj meštanki Mirijeva komšije već treći put kradu kišobran!

Ona se na društvenim mrežama požalila na ovaj problem, ali je dobila neočekivane reakcije.

- Molim "poštene" komšije iz zgrade Mihaila Bulgakova 68/D da vrate kišobran koji mi već treći put kradu ispred sopstvenih vrata. Niko bez ključa ne može da uđe, a i sve je prekriveno kamerama, tako da ako se komšije prepoznaju, bolje da vrate u toku dana da ne bih vraćala kamere. Nije poenta u kišobranu, ali je problem u tome što sutra mogu nešto mnogo vrednije da mi ukradu - napisala je ona u grupi "Mirijevo".

foto: Printscreen Facebook

Pojedini korisnici su naveli da se kišobran ne ostavlja ispred vrata.

- Ne kradu ti ispred sopstvenih vrata već iz zajedničkog hodnika. Možda komšijama smeta ostavljanje svakakvih stvari u zajedničkom hodniku. Kišobrana, izuvanje i ostavljane patika, čizmi…. Frižidera, starih šporeta… Kesa od đubreta… - navodi se u jednom komentaru.

U komentarima se javila gospođa kojoj su tri puta ukrali otirač.

- Nemojte više ostavljati ispred vrata i eto rešenja. U civilizovanim državama građani ništa ne ostavljaju ispred svojih vrata, jer je i to deo hodnika koji je zajednička svojina - napisala je jedna korisnica.

Bonus video: