Foto: Printscreen/Twitter

carica!

PRIČALA NORMALNO SA MUŽEM I DRUGARICOM, A ONDA JE KRENULA DA TRČI KAO DA JE JURI ĐAVO: Video Eme Stoun iza scene je totalni hit

Pop kultura

Ema Stoun zbog više stvari postala je hit na društvenim mrežama nakon dodele Oskara. Jedan od viralnih trenutaka snimljen je iza pozornice prestižne dodele nagrada.

foto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

Naime, Ema je bila u bekstejdžu kada se proglašavao dobitnik u kategoriji najbolje šminke i frizure. U tom trenutku glumica je razgovarala sa svojim suprugom i koleginicom Kirsten Danst, a zatim je čula da je Poor Things, film u kojem ona glumi, pobedio u toj kategoriji.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Emma se okrenula prema ekranu iza sebe i videla trenutak proglašenja pobednika za najbolju šminku i frizuru. "O moj bože, to je Nadia, a ja nisam gore", rekla je glumica i počela trčati. Nadia koju spominje preziva se Stejsi i upravo je ona osvojila nagradu za svoj rad u filmu Poor Things.

Uska haljina nije joj olakšala trčanje, no obožavatelji hvale njeno ponašanje i podršku koju ima prema svojim kolegama.

Podsetimo, Ema je pobedila u kategoriji za najbolju glumicu zbog svoje uloge u filmu Poor Things. No primanje statue pamtiće i po tome što joj je haljina puknula nešto pre, tokom nastupa Rajana Goslinga s kojim je otpevala deo pesme I'm Just Ken. Nakon ceremonije uspeli su da zašiju haljinu.

foto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

Inače, Stoun je svog prvog Oskara osvojila 2017. godine za ulogu u La La Landu, filmu u kom je glumila upravo s Goslingom.

(Kurir.rs/Index.hr/T.J.)

Bonus video: