Foto: Shutterstock

nezgodno

"MISLILA SAM DA ME VARA, ALI BILO JE NEŠTO MNOGO GORE!" Medicinska sestra napravila lažni profil da bi testirala dečka, a onda...

Žena
> 12:21h

Društvene mreže danas su jedan od čestih razloga svađa među partnerima.

Zbog toga su mnogi, nažalost, spremni da testiraju vernost svojih partnera tako što će napraviti lažne profile, upustiti se u komunikaciju sa njima i saznati kako njihov saputnik reaguje na tuđe komplimente i poruke. To je uradila i jedna devojka, Akosuah Mai.

foto: Universal Images Group Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Bila je ubeđena da je dečko vara i spremna da sazna gorku istinu. Napravila je lažan profil, kreirala ga da izgleda stvarno, a potom je poslala poruku svom dečku. Ćaskanje se odvijalo lepo, a onda je Mai saznala na šta je njen dečko spreman. Kako je pre par godina objasnila za "The Sun", sve je očekivala, ali ne i da će reći da mu je devojka umrla.

"Napravila sam lažan profil i počela da komuniciram sa svojim dečkom. Rekao mi je da mu je devojka umrla pre dva meseca", rekla je Mai u snimku na TikTok-u koji je postao viralan. Potom je na Tviteru detaljno objasnila šta se sve dogodilo, a onda je usledio niz komentara. Žene su pisale da bi što pre trebalo da ga ostavi, a bilo je i onih koji su joj poručili da je "dobila ono što je tražila".

foto: Shutterstock

"E sad ti bude poslao poruku, samo mu napiši da si umrla pre dva meseca", "Sigurno će te prevariti, a to ti ne treba", "Moraš da ga ostaviš. Samo vrati film i razmisli da ko zna za koliko stvari te je sve slagao", "Traži poštovanje i da se prema tebi ponaša kao prema kraljici", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs/Mondo/T.J.)

Bonus video: