Foto: Instagram

ČOLA ISPIPAO LEPU BRENU NASRED KONCERTA: Zadigla haljinu, pokazala duge noge, a Zdravko nije mogao da odoli! LUDNICA (VIDEO)

Stars
> 08:53h

Lepa Brena i Zdravko Čolić prvi put su bili zajedno na sceni, a zajedničkim izvođenjem pesme "Pusti, pusti modu" doveli su atmosferu do usijanja na Music Week na Kopaoniku.

foto: Printscreen

Naime, Lepa Brena i Zdravko Čolić po prvi put zajedno su se našli na bini i napravili su pravi spektakl u kom je publika uživala.

Dve najveće zvezde na Balkanu zajedno su zapevale veliki Čolin hit "Pusti, pusti modu", a iz publike su se čule samo ovacije dok su Brena i Zdravko neumorno đuskali.

foto: Printscreen

Brena je u jednom momentu podigla haljinu i pokazala duge noge, a Čola joj je prišao i počeo da je dodiruje po nozi.

"Zdravko, o ovome sam maštala, da otpevamo ovo zajedno! Živeli, uživajte volim vas", rekla je na kraju Brena.

Inače, Brena je pred nastup na Music Week otkrila koliko je teško nositi ime "Lepa Brena" i šta se od nje, nakon toliko godina brilijantne karijere, očekuje.

- Pa, ja mislim da sam ja već navikla na Lepu Brenu. Ja i ona se veoma dobro slažemo. Ona je ispunila sve moje snove. Doduše, ja nikada nisam ni mogla da zamislim da ću imati jednu takvu veliku i uspešnu karijeru. Mislim da je nama ženama mnogo teže zato što imamo i porodicu i decu i prosto mora da postoji balans. Ukoliko vaša deca i vaša porodica nisu srećni i zadovoljni, onda to posao, na neki način, trpi. Ja moram da priznam da je zaista uvek bilo i naporno i teško, ali mislim da mi je ljubav moje dece i moje porodice prosto dala snagu da izdržim. A publika mi je dala snagu da nastavim i uvek mi je bila vetar u leđa da to što radim, radim dobro i da se to svima njima dopada. Tako da sam ja žena koja ima dve ljubavi i dve opsesije, moja porodica i moja publika. Treće ne postoji - rekla nam je Brena.

foto: Printscreen

- Znate, život ume da bude i naporan i surov. Naravno da nije bajka. Čak i u bajkama, i kod Ivice i kod Marice, uvek postoje problemi. Problem postoji da bi se rešio. Čovek najviše pati kada ima problem u porodici. Ono što je najvažnije jeste da smo mi jedna vredna i radna porodica. Držimo se i kada je dobro i kada je teško. Volimo da smo podrška jedni drugima. Nekad sam ja bila mnogo veća podrška mojoj deci, a danas su moja deca meni. Pomažu mi ne samo u ovom poslu oko Lepe Brene, nego oko svih porodičnih projekata. A da je bilo teških momenata, jeste bilo. Svi ste znali i da sam pala i da sam se lomila. Ja mislim da ne postoji neka tajna u mom životu koju nisam podelila sa svima vama i medijima i naravno sa publikom. Osim što, naravno, ja nastojim da sačuvam bar neku svoju intimnost. Jer intima je nešto što se baš upravo tako i zove. I mislim da to treba biti sačuvano u zidovima, samo za uši naše porodice.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video: