Foto: Profimedia

neverovatno

ŽENA PREBILA KROKODILA MOTKOM PO GLAVI I TAKO SPASILA MUŽA: Nesrećnog muškarca ščepala zver, a onda je stigla HRABRA SUPRUGA

Planeta

Muškarca koga je napao krokodil dugačak četiri metra spasila je njegova hrabra supruga nakon što je grabljivca udarila motkom po glavi.

Entoni Žuber je pecao sa 12-godišnjim sinom na brani u Južnoj Africi, kada se najlon zakačio za drvo. Kako bi rešio problem sišao je u vodu, i tada se dogodio iznenadni napad.

Entoni je otkrio: "Krokodil mora da je ležao u zasedi, jer je odjednom iskočio iz vode, pa me je ščepao i oborio. Držao je moju drugu nogu u ustima odmah ispod pojasa, a onda je počeo da snažno lupa glavom levo-desno"

Entoni je rekao je da nije mogao da vidi svoje noge dok su se zubi reptila zarili u njegovo meso.

"Nisam mogao da vidim svoje noge i samo sam video njegove zube i te zle oči koje su me samo gledale dok se polako povlačio ka dubljoj vodi gde bi me duboko spustio i udavio."

Hrabri otac je rekao da nije osećao bol dok je zver pokušala da ga proždere.

"Pretpostavljam da bol nisam osetio zbog adrenalina. Udarao sam ga i pokušavao da mu iskopam oči, ali što sam se više mučio i borio to me je više tresao s jedne na drugu stranu", rekao je.

"Iskreno, mislio sam da će mi noge otkinuti. Kada pogledate rane, neverovatno je da nisam izgubio noge. Nikada neću zaboraviti njegove zube i kako je gledao u mene".

Nakon žestoke borbe sa krokodilom, njegova herojska supruga Analisa pritrčala mu je u pomoć sa motkom u ruci.

"Moja supruga je utrčala u vodu sa ogromnom motkom, a onda je počeča krokodila da udara po glavi iznova i iznova strašnom snagom i posle pet ili šest velikih udaraca krokodilove čeljusti su se otvorile i on je skliznuo", rekao je on.

Entoni je potom izvučen na obalu gde mu je pružena pomoć, a potom je prevezen u bolnicu.

(Kurir.rs/Daily mail/Preneo: A.N.)