Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NE NAMERAVA DA STANE

"DOJKE JOJ SE RAZLIVAJU PO ASFALTU": Kanjeova žena ne namerava da se zaustavi u blamiranju pa opet servirala DOZU VULGARNOSTI

Pop kultura

Supruga Kanjea Vesta, Bjanka Ćensori već nekoliko dana za redom pravi potpuni haos na ulicama Los Anđelesa.

Bjanka Ćensori u prethodna dva dana prošetala se u helankama koje su joj otkrile zadnjicu, a dan kasnije izašla je u nakraćoj mini suknji na svetu. Ali, Ćensori nema nameru da stane, njeno sledeće provokativno izdanje je providna majica u boji kože. S obzirom na to da nije imala brushalter nije ništa prepustila mašti.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka Ćensori pokazala je svoje bogatstvo u još jednom zapanjujućem izdanju u još jednom izlasku sa suprugom "Cheesecake Factory" restoranu u Los Anđelesu.

Posle "tanga izdanja" ovaj put se odlučila da napravi jedan krug Los Anđelesom bez grudnjaka ispod topa u boji kože.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ćensori pokazala je svoj uzani struk, dugačke noge, a grudi su bile u prvom planu.

Kanje za razliku od svoje supruge ne odustej od izdanja "crno od glave do pete". Očigledno je da on želi da njegova voljena bude glavna atrakcija.

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada su fotografije dospele na društvenu mrežu X (Tviter) u komentarima ljudi više nisu mogli da veruju šta se događa: "Dojke joj se razlivaju po asflatu", "Shvatili smo, imaš s**u, dosta više", "Volela bih da se Kanje pojavi u topu i tangama, a da ona bude u crnom zakopčana", "Vidi se da je boli uvo za sve".

(Kurir.rs / Blic žena / T.B.)

Bonus video: