Foto: Shutterstock

pogledajte

BIKOVI, OD PRIJATELJA DOBIJATE OVU LEPU VEST, RIBE - NAPRED U RADNE POBEDE: Šta vašem znaku donosi dnevni horoskop za 23. mart?

Zanimljivosti

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 23. mart 2024. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Prvi dan vikenda jeste dan za odmor za tipične Ovnove, ali nije isključeno da ćete izvesno vreme provesti u komunikaciji sa nekim od saradnika zbog neodložnih poslova koje treba obaviti.

foto: Shutterstock

Ljubav: Pokušajte da potencijalne nesuglasice sa dragom osobom rešite na strpljivo i uz kompromis.

Zdravlje: Moguća nervoza, napetost.

Bik

Posao: Bikovi bi ovaj prvi dan vikenda trebalo da se maksimalno opuste i iskoriste povoljne aspekte za druženje sa prijateljima ili se pak posvete nekom omiljenom hobiju.

foto: Shutterstock

Ljubav: Možda baš iz prijateljskog okruženja dobijete potvrdu da ste nekom već duže vreme simpatija.

Zdravlje: Moguće su sitne fizičke povrede.

Blizanci

Posao: Ako ima neodložnih stvari, napred u radne pobede. Ali nemojte ništa forsirati u danu kada je logično da relaksacija bude u istoj ravni sa obavezama.

foto: Shutterstock

Ljubav: Solidan je dan da provedete vreme sa dragom osobom, uz opuštene zajedničke aktivnosti, ali i ako je ikako moguće, sa što manje priče i kombinovanja.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Rak

Posao: Današnje planove vam može poremetiti neočekivano odlaganje nekog poslovnog dogovora ili razgovora, moguće zbog tehničkih problema u komunikaciji.

foto: Shutterstock

Ljubav: Eventualno ponavljanje nekih poteza na ljubavnom planu usmerenih ka dragoj osobi moglo bi da vam donese više korisnih stvari.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Lav

Posao: Astrološki aspekti najavljuju prosečan dan za Lavove što se tiče odrađivanja najosnovnijih poslovnih zadataka. Mogući su neočekivani troškovi.

foto: Shutterstock

Ljubav: Naizgled prosečan dan veoma lako se može pretvoriti u ekstra zanimljiv posle susreta i upoznavanja nove osobe u krugu prijatelja ili poznanika.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao:. Veoma sadržajan i verovatno naporan radni dan očekuje Device. Nemojte sve sami, podelite obaveze, zatražite i prihvatite pomoć.

foto: Shutterstock

Ljubav: Na ljubavnom planu sve može biti sasvim korektno ako se dovoljno opustite i prepustite dragoj osobi.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost, piše Astroputnik.

Vaga

Posao: Vrlo povoljan dan je pred vama za predstavljanje nekih novih ideja i zamisli, kao i za rad na usavršavanju postojećih veština i znanja.

foto: Shutterstock

Ljubav: Od nekoliko interesantnih susreta i kontakata barem jedan bi valjalo izdvojiti i usmeriti neophodnu pažnju ka njemu.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija, odmor.

Škorpija

Posao: Evo dana koji bi Škorpije mogle da iskoriste i provedu u odmoru i rekreaciji, a možete organizovati i neki izlet sa prijateljima. Uživajte.

foto: Shutterstock

Ljubav: Vaša razmišljanja nisu dovoljno racionalna, pa su moguće pogrešne procene kada je ljubavna sfera u pitanju.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Strelac

Posao: Većinu radnih aktivnosti tipični Strelci danas mogu odraditi na zadovoljavajući način. Ipak, računajte da će vam najviše vremena oduzeti komplikacije koje mogu iskrsnuti oko nekog dogovora. Proverite sve informacije.

foto: Shutterstock

Ljubav: Kako god da se posmatra, ovo bi mogao da bude sjajan dan za vaše ljubavne aktivnosti, naročito ako ste spremni da neke svoje ciljeve podredite željama voljene osobe.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Prvi dan vikenda nije najpogodniji da se rasplinete na više strana. Bolje se potrudite da odredite ono šta vam je najvažnije.

foto: Shutterstock

Ljubav: Malo kombinatorike možete koristiti i u sferi ljubavi, ali ipak nemojte zanemariti značaj prakse.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Vodolija

Posao: Ova subota donosi većini osoba rođenih u znaku Vodolije zvaničnu potvrdu uspešno završene radne sedmice, ali i osećaj psihofizičkog umora.

foto: Shutterstock

Ljubav: Iskoristite povoljnu priliku i uživajte u najfinijim nijansama uzajamno pozitivnih partnerskih osećanja.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Ribe

Posao: Nema šta danas ne možete, posebno na polju planiranja i organizacije, pa se potrudite da tako i ostane tokom celog dana.

foto: Shutterstock

Ljubav: Trudili se manje ili više, ipak inicijativu danas prepustite drugoj strani, a vi se opustite i uživajte.

Zdravlje: Prijala bi vam šetnja, boravak u prirodi.

(Kurir.rs/Zadovoljna/A.G.)

Bonus video: