Foto: Nikola Anđić, Printscreen/Instagram

PRVA OBJAVA SINA DRAGANE MIRKOVIĆ POSLE VESTI O RAZVODU RODITELJA: Marko je ostao da živi sa mamom, a evo šta trenutno radi

Stars
> 11:37h

Pevačica Dragana Mirković stavila je tačku na brak sa Tonijem Bijelićem nakon 24 godine. Inače, Dragana i Toni iz braka imaju dvoje dece Marka i Manulelu, a deca su posle odluke o razvodu odlučila da ostanu sa mamom, dok se biznusmen odselio.

Dok je Manuela povučenija, Marko na društvenoj mreži Instagram ima 20.000 pratilaca sa kojima deli pojedinosti iz njegovog života.

foto: Printscreen

Marko naročito voli da objavljuje slike automobila, a to je uradio i sada, dok cela javnost bruji o razvodu njegovih roditelja.

Marko je odlučio i da se malo opusti pa je posetio spa centar.

foto: Printscreen

Dragana Mirković pričala je o svojim naslednicima u javnosti:

- Moja deca su najnormalnija deca na svetu, imali su normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u "Ricu" - ispričala je Dragana medijima svojevremeno.

foto: Pritnscreen/Instagram

Toni Bijelić od trenutka kada se saznalo da je Dragana podnela papire za razvod braka ne javlja se na pozive. Odlučio je da obriše profil na Instagramu, koji je s vremena na vreme koristio. On je profil koristio i u poslovne svrhe, zbog firme za prodaju luksuznih automobila, a sada je, po svemu sudeći, odlučio da mu mreže u ovom momentu nisu potrebne.

Stekli imovinu vrednu 100 miliona evra

Dragana Mirković je ne samo najuspešnija nego i najbogatija umetnica u regionu. Ovo su priznali i brojni svetski sajtovi koji su vrednost njene imovine procenili na preko 100 miliona evra.

A predmet podele tokom razvoda najpre će biti dvorac Ebenfurt, koji se nakon renoviranja sa površinom od 12 hiljada kvadrata procenjuje na preko 50 miliona evra.

U imetak koji je stečen tokom braka spada i televizija DM sat kao i zgrada u Požarevcu u kojoj se medijska stanica nalazi, ali i vozni park procenjen na preko pet miliona evra.

Pre više od decenije, bračni par kupio je i fabriku automobila Majbah kupe, koja je i dalje u njihovom vlasništvu.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video: