BIVŠI MUŽ NESTALE MARIJANE PREBLEDEO NA PITANJE O NJOJ: Usred razgovora pobesneo: Treba prestati razvlačiti ženu zbog njene dece

Stars

Nikola Nemešević Nemeš svoju ljubav sa Marijanom Seifert iz Velikog brata nekoliko godina kasnije krunisao je brakom koji nije dugo opstao.

Nakon razvoda svako je nastavio svojim putem, a ona se ponovo udala.

foto: printScreen jutjub

Marijana je prethodne godine nestala i od toga joj se gubi svaki trag, a njen bivši suprug veoma burno je reagovao na pitanja o njoj.

- Gorko, slatko sećanje. Ne kajem se ja zbog tih stvari. Evo 13 godina kasnije pričamo tamo. Moja ideja je bila da ja ispromovišem svoju novu pesmu. Okej sam sa svime time - rekao je u Blic danu.

foto: Zorana Jevtić

- To je sad to daleka prošlost. Hoćete li da pričamo o mom koncertu ili da spekulišemo o tome da li je Marijanu ubio muž ili se ubila sama? - rekao je Nemeš vrlo neprijatnim tonom, zbog čega mu se voditeljka obratila:

- To je aktuelna tema, mislim da je odgovorno da pomenemo ovo, jer je ona bila deo tvog života - dodala je voditeljka.

- Da, ali treba prestati razvlačiti tu ženu zbog njene dece. Mogu ja da pričam o svemu tome, ali ima li smisla? - nerado je odgovorio Nemeš, a potom je razgovor nastavljen u mirnijem tonu i priči o njegovoj karijeri, pesmama i predstojećem koncertu.

Podsetimo, Marijana Seifert, pobednica regionalnog rijaliti-šoua "Veliki brat" 2011, nestala je u aprilu prošle godine i niko, uključujući i članove njene porodice, još ne zna da li je uopšte živa.

Kurir.rs/Blic

Bonus video: