Foto: Printscreen, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

oglasio se

NOVI POTEZ TONIJA BIJELIĆA NAKON RAZVODA OD DRAGANE! Evo gde se nalazi i šta je URADIO!

Stars

Pevačica Dragana Mirković odlučila je da stavi tačku na brak sa Tonijem Bijelićem nakon 24 godine ljubavi. Ona je saopštila javnosti da je podnela papire za razvod braka i tom prilikom je objasnila zbog čega je došlo do kraha ljubavi.

Toni se ovim povodom nije oglašavao, a nakon što je Dragana obelodanila da se razvodi, njen još zakoniti suprug napravio je neočekivani potez, kada je obrisao svoj Instagram profil, a sada ga je vratio.

foto: Printscreen

Kako se može videti, on se trenutno nalazi u jednom bečkom hotelu gde uživa u kafi i soku, a sliku je podvukao muzičkom numerom kralja rokenrola Elvisa Prislija i njegovog izvođenja hita „My Way“.

Podsetimo, kako je Dragana u svom saopštenju objasnila, iako je pokušala da spasi brak - poslednje vreme njih dvoje su živeli odvojene živote.

- Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

foto: Privatna Arhiva

- Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina - reči su kojima se Dragana obratila javnosti.

Bonus video: