Foto: Ata images

prevario je u snu

"ZAPAMTILA SAM NJENE RUKE NA NJEGOVOM LICU" Marija Kilibarda sanjala da joj poznata žena češka dečka, celi dan bila LJUTA na njega

Stars

Voditeljka Marija Kilibarda je već četiri godine u skladnoj vezi s Banetom Vučelićem, sinom naše glumice Ljiljane Dragutinović.

Njih dvoje su na početku svoju ljubav krili od svih, a voditeljka je retko pričala o ljubavnom životu. Sada na mrežama objavi njihove prelepe zajedničke trenutke, a a otkrila je i detalje iz veze za koje niko nije znao.

Naime, Kilibarda je na početku priznala kakav dogovor ima sa Branislavom.

- Dajem i primam poljubac i ujutru i uveče. Dogovorila sam se sa jačom polovinom, čak i ako se posvađamo, nema izbegavanja tog poljupca ovlaš, po svaku cenu to radimo. Držimo se toga već četiri godine - rekla je voditeljka.

foto: Printscreen

Kilibarda je otkrila i zbog čega je jednom prilikom tokom celog dana bila ljuta na Branislava.

- Sanjala sam da ga je jedna žena sa javne scene, koja ima predivne ruke i predivne nokte, češkala ovako... Zapamtila sam tu scenu sa njenim rukama na njegovom licu, bila sam ljuta ceo dan na njega - rekla je Marija Kilibarda u video formatu "Buro portret".

Inače, kada je Marija odlučila da o vezi sa Vučelićem progovori za javnost, tada je istakla da je on u njen život ušetao u pravom trenutku, unevši joj mir i spokoj.

- Pobedila sam svoje psihičke probleme. Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene - domaćica i majka. Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za nama. Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza - rekla je voditeljka tada za "Story".

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video: