Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

JAKO LIČE

DŽENIFER LOPEZ POKAZALA SVOJE ROĐENE SESTRE: Evo čime se bave, a sin jedne od njih deklarisao se kao TRANSRODNA OSOBA (FOTO)

Pop kultura

Dženifer Lopez objavila je danas na Instagramu selfi na kojem je sa rođenim sestrama koje se ne viđaju tako često u javnosti. Sve tri izuzetno liče, a javnost o njenim najbližim rođakama zna sledeće detalje.

Lesli Lopez je starija sestra Dženifer Lopez. U emisiji Opre Vinfri 2022. otkrila je da je Džej Lo bila glavna među njima dok su odrastale odnosno da su sve ideje o zajedničkim aktivnostima bile njene. Našalila se da je Džej Lo zvezda, ali da je za nju i dalje mala sestra i "davež".

foto: Printskrin/Instagram

Lesli je takođe talentovana za pevanje, pojavila se kao operska pevačica u filmu "The Man in the Attic" 2021. Nastupala je u više od 25 mjuzikla i radila kao muzički pedagog. Muzičko obrazovanje stekla je na SUNY Purchase i Iona koledžu. Ima dvoje dece. Njen sin Brendon izjašnjava se kao transrodna osoba. Džej Lo je sestrića predstavila 2020. u filmu “Draw With Me".

Ćerka Džej Lo Ema je nebinarna osoba dok je ćerka Bena Afleka nedavno promenila ime u Fin.

Mlađa sestra Linda je novinarka koje je radila na radiju i televiziji. Pre 23 godine dobila je nagradu New York Emmy za jutarnji informativni program dok je vodila WB 11 Morning News. Objavila je 2020. knjigu “AOC: The Fearless Rise and Powerful Resonance of Alexandria Ocasio-Cortez". Pojavila se u filmu “Draw with Me” i radila kao producent na dva ostvarenja. Sarađivala je sa Džej Lo na filmu “Hustlers". Ima ćerku Lusi, piše today.com.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video: