Foto: Zorana Jevtić, Instagram

Blam

RASKRINKANA NINA PRLJA! Starleta nosi lažni Roleks, evo kako su je Nemci provalili, sve objavili JAVNO (FOTO)

Stars

Nina Prlja pripada onoj grupi javnih ličnosti koje na društvenim mrežama zasipaju objavama luksuznih putovanja, skupe garderobe, nakita, automobila.

foto: Printscreen/Instagram

Istina je i to da među poznatima svakako ima onih koji samo original nose, ali više je onih koji širokim masama plasiraju samo lažni sjaj, iliti popularno rečeno fejk.

Tako je pre nekoliko dana raskrinkana i Prlja.

foto: Instagram

Instagram stranica „Munichwristbusters“ bavi se prodajom satova marke Rolex, a usput i raskrinkavanjem poznatih ličnosti širom sveta koji nose lažne Rolex satove. Na njihovoj podužoj listi našlo se i nekoliko srpskih javnih ličnosti koji su „lažnjaci“, uz detaljno obrazloženje šta ih odaje da su fejk.

U slučaju Prlje ta stranica je tagovala njen zvanični profil na Instagramu i napisali da nosi lažni Roleks Day - Date 40 i da se na sajtu odmah vidi da je boja brojčanika previše svetla. Pored toga rastojanje između narukvica i kućišta je previše veliko, a kvačice na okviru sata su netipično izražene za ovu marku.

foto: Instagram

Ali ona nije jedina. Njihov skener je 2020. godine prošla i Ana Korać.

Lažni Rolex iz kolekcije „Hulk“, koji nosila je ova starleta kako i dan danas stoji u opisu, boja brojčanika nije ista kao na originalu, a ako se bolje pogleda, ne podudara se sasvim ni izgled pravog i lažnog Rolex-a.

foto: Instagram

I njena koleginica Soraja Vučelić nosi lažnjak iz kolekcije „Day-Date“. Sorajin sat je poput Prljinog previsok u poređenju s originalom, a i urezi u masku zupčanika su preduboki.

foto: Instagram

Lažni Rolex iz kolekcije „GMT Master II Pepsi“ 2020. godine nosio je i Devito. Kad je u pitanju lažni sat ovog influensera, glavni indikator toga da je u pitanju kopija je to što na njemu čak ni nema krune.