Foto: Instagram, Privatna Arhiva

"LONGU JE NAJVAŽNIJE DA PORODICA BUDE NA OKUPU" Čarolija i ljubav u domu Nadežde i Tome: Trudimo se da održimo zajedništvo...

Stars

Nadežda Biljić prvomajske praznike provela je radno, ali najradosniji hrišćanski praznik provešće u krugu porodice sa sinom.

foto: Privatna Arhiva

Pevačica i njen suprug Toma Panić za Kurir su otkrili kako će provesti Vaskrs i koliko se praznici razlikuju u njihovom domu razlikuju od perioda kada su ih provodili sa roditeljima.

Bračni par se prisetio ranog detinjstva i otkrio kako je to izgledalo kada su bili mali.

- Pamtimo ga po duhu tradicije i okupljanja sa porodicom, počev od jutarnjeg kuckanja jajima i tog momenta čije je jaje jače, pa sve do svečanog ručka. Trudimo se da to zajedništvo održimo i da na taj način uživa i naš Longo.

foto: Privatna Arhiva

Nadežda i Toma su otkrili šta je ono što njihovog sina najviše raduje kada su praznici u pitanju ali i svakodnevnica.

- Longo je dečak kome je najvažnije da je porodica na okupu. Obožava kada smo svi tu. Neverovatno je da već tako mali okuplja ljude oko sebe i stalno gleda kako će nas nasmejati. Još uvek je mali i nema posebno interesovanje za neke posebne poklone ili stvari.

foto: Privatna Arhiva

Nadežda ove godine zbog obima posla prvi put nije sama farbala jaja, te je priznala da je imala malu pomoć.

- Ove godine smo imali pomoć za farbanje jaja. Sa nama je bila gospođa koja je bila zadužena za spremanje, ali se svake godine trudimo koliko možemo da ispratimo tradiciju.

foto: Privatna Arhiva

Toma je otkrio kako će ove godine izgledati Vaskrs u njihovoj porodici.

- Danas ćemo biti u Svilajncu i Valjevu. Prvo ćemo sačekati porodični ručak u Svilajncu, pa onda idemo put Valjeva kako bismo ostavili Longa kod bake i deke jer Nadežda već sutra ima zakazan nastup.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.