Razotkrivanje: Policija prisluškivala Karabatića i igrače

Dženi Priez, devojka Luke Karabatića, u strahu ga je zvala, a on ju se smirivao. Navodno joj je rekao da ne laže policiji i obećao joj da će je zaštititi bez obzira na posledice

Ostali sportovi
> 21:04h

Francuski RTL otkrio je ključne dokaze policije protiv Nikole Karabatića i društva koji su osumnjičeni za nameštanje. Njihov novinar imao je uvid u audio zapise na kojima se jasno čuju međusobni razgovori rukometaša i njihovih devojaka i porodica.

Onog trenutka kada je afera izašla u javnost, telefonske linije su gotovo ‘eksplodirale’. Igrači su zvali i žene, porodice, a nisu ni pomislili da ih već prisluškuje. U panici su se dogovarali što reći policiji, šta će napraviti, ako ih stigne pravda. Dženi Priez, devojka Luke Karabatića, u strahu ga je zvala, a on ju se smirivao. Navodno joj je rekao da ne laže policiji i obećao joj da će je zaštititi bez obzira na posledice.

Oni priznaju jedni drugima svoje strahove i teskobu. Nisu izgovarali reč "varanje" ali nekoliko osumnjičenih brzo su shvatiti da moraju da brinu. Oni se pitaju šta da učine.. Jedan igrač je pozvao svoju porodicu iznostranstva.

Karabatić