Sad je izvesno

Kaja Ostojić u sudu!

Pevačica Katarina Ostojić biće ili svedok ubistva potpredsednika FK Rudar Radmila Mitrovića, ili će tužiti one koji su je povezali s tim

Crna Hronika
> 00:00h

BEOGRAD - Zakuvava se! Zakuvava se estradno-kriminalna afera čiji je glavni akter pop pevačica Katarina Ostojić Kaja! S jedne strane Ratko Pantović, advokat rukometašice Marije Milić (19), optužene za ubistvo Radmila Mitrovića (47), potpredsednika FK Rudar i bliskog prijatelja porodice Šarić, najavljuje da će Kaju izvesti pred sud kao glavnog svedoka ovog ubistva, a s druge strane Kajin verenik, di-džej Džunior Džek, već danima traži najboljeg advokata, koji će tužiti sve koji su njegovu buduću suprugu doveli u vezu s ovim ubistvom! U svakom slučaju, Kaja će se pojaviti u sudu, na ovaj ili onaj način! Ostojićeva u šoku - Kaja i Džunior Džek su trenutno u Briselu zbog poslovnih obaveza i oboje su šokirani zbog naslova koji se već danima provlače po medijima. Kaja tvrdi da se kobne noći s ubijenim Mitrovićem i njegovom devojkom Marijom našla u kafiću, kao i da su posle toga otišli do Mitrovićevog stana, ali da je ona posle toga produžila na zakazan nastup. Za ubistvo prijatelja čula je tek sutradan - priča izvor blizak poznatom paru. Naš sagovornik dodaje da ona nije dobila nijedan poziv za saslušanje i da ni na koji način nije učestvovala u istrazi. - Kaja se boji povratka u Srbiju, a advokata je unajmila samo kako bi tužila one koji je blate! Ona nije samo prozvana kao potencijalni svedok, iz nekih novinskih naslova moglo bi se protumačiti i da je osumnjičena za ubistvo - dodaje naš izvor. Sporan nastup S druge strane, advokat Ratko Pantović, branilac Marije Milić, optužene da je 29. aprila nožem ubila svog dečka Radmila Mitrovića, tvrdi da ima čvrste dokaze da je pevačica u noći ubistva bila i spavala u stanu Mitrovića! - Proverili smo sve lokale u Podgorici i ona nigde nije imala zakazan nastup! Imamo i mnogo svedoka koji će potvrditi da je Ostojićeva sa svojim menadžerom, ubijenim i njegovom devojkom sedela u jednom podgoričkom kafiću do ponoći, pa je pitanje kad je mogao da počne taj nastup o kojem priča! Utvrdili smo da nije prespavala ni u jednom gradskom hotelu, niti u privatnom smeštaju - kaže Pantović i dodaje da će 26. oktobra, kad suđenje počne, predložiti Katarinu Ostojić kao svedoka.

Radmilo Mitrović

Telefonirao posle smrti?! Advokat Pantović ukazao je i na jednu nelogičnost. - U zvaničnom izveštaju piše da je Mitrović ubijen u 6.30 časova. U listingu njegovih poziva vidi se da je s Marijom razgovarao u 6.24, šest minuta pre ubistva, a posle 6.30 sati obavio je još četiri poziva! Zbog toga nam je svedočenje Katarine Ostojić važno, jer verujemo da je videla više nego što želi da prizna - ističe advokat.