Istraga protiv pevačice

Dunja Ilić saslušana jer je napala lekare!

Mlada estradna zvezda osumnjičena da je krajem prošle godine pijana nasrnula na ekipu Hitne pomoći koja je došla da pomogne njenoj drugarici

Crna Hronika
> 20:12h

BEOGRAD - Izgubila kontrolu. Mlada pevačica Dunja Ilić saslušana je juče u Prvom osnovnom sudu u Beogradu zbog sumnje da je prvog dana ove godine pijana napala medicinske tehničare Hitne pomoći koji su pružali pomoć njenoj drugarici! - Saslušanje je trajalo nešto duže od sata. Pevačica je došla u pratnji advokata i ispričala svoju verziju incidenta koji se dogodio u njenom stanu na Novom Beogradu 1. januara oko šest sati ujutru - kaže izvor Kurira. Sporni događaj zbio se kad je, posle burne novogodišnje noći, Dunjinoj drugarici pozlilo, pa je pevačica pozvala Hitnu pomoću. - Ekipa koja je stigla nije dozvolila Dunji Ilić da prisustvuje pregledu, pa je ona izgubila kontrolu. Počela je da viče, a na jednog od članova medicinske ekipe čak je i nasrnula i pocepala mu košulju! Radnik Hitne pomoći tada je pozvao policiju, koja je stigla u njen stan. Pevačica je privedena u stanicu, gde je provela nekoliko sati, i tada je utvrđeno da je i sama bila pod dejstvom alkohola - kaže sagovornik Kurira iz istrage. Naš izvor navodi da Dunja Ilić na jučerašnjem saslušanju nije sporila da se incident dogodio, ali tvrdila je da ona nije kriva i da je nju radnik Hitne pomoći udario u glavu! Mlada pevačica juče nije bila dostupna ni na jednom od brojeva poznatih redakciji, ali o pomenutom incidentu nedavno je govorila gostujući u jednoj TV emisiji. - Mojoj drugarici nije bilo dobro. Zvala sam Hitnu pomoć sigurno deset puta. Kad su stigli, drugarica mi je rekla: „Molim te, nemoj da ideš“, ali lekari mi nisu dozvolili da ostanem. To me je strašno iznerviralo. Opsovala sam čoveka, a on me je udario u glavu! Pozvao je i policiju i vatrogasce, kao da sam terorista - ispričala je tada Dunja.

Sledi Danijelu Vranić Dunja Ilić nije prva pevačica koja je imala problem sa „uniformisanim službenicima“. Nedavno je pred istim sudom i njena koleginica Danijela Vranić osuđena na šest meseci, uslovno na dve godine zatvora, zbog napada na policajce.

Psovala i advokata Dunji Ilić napad na medicinske tehničare nije jedini incident. Nedugo posle toga na Tviteru se pohvalila da je opsovala advokata i pocepala papire pred sudijom za prekršaje. Osim toga, pre nešto više od mesec dana navodno je pijana bežala od policije, pa udarila u drvo.