Saša Popović kupio Avalu!

„Grand produkcija“, „Beohemija“ i jedan austrijski biznismen postali novi vlasnici televizije s nacionalnom frekvencijom

Stars
> 00:00h

Pao paraf. „Grand produkcija“, čiji su vlasnici Saša Popović, Lepa Brena i Slobodan Živojinović, „Beohemija“ u vlasništvu Željka Žunića i jedan austrijski biznismen kupili su preksinoć od Željka Mitrovića i Danka Đunića televiziju Avala, saznaje Kurir. Direktor „Grand produkcije“ juče nije želeo da komentariše dešavanja u vezi s potpisivanjem kupoprodajnog ugovora, a u pres službi „Granda“ rečeno nam je da „dogovor nije postignut i da pregovori traju“. Očekuje se da novi vlasnici od Republičke radiodifuzne agencije (RRA) narednih dana zatraže saglasnost za promenu vlasničke strukture. Goran Karadžić, zamenik predsednika Saveta RRA, kaže za Kurir da se o novim vlasnicima Avale ne može govoriti dok RRA ne da saglasnost. - Moramo da dobijemo imena novih vlasnika kako bismo proverili o kome je reč i da li imaju udela u drugim medijima jer moramo da istražimo da li postoji nedozvoljena medijska koncentracija - objasnio je Karadžić i dodao da taj posao RRA može da obavi za nekoliko dana.

Boba i Brena sad će biti svoj na svome

Biće Narodna TV Popović je ranije izjavio da će Avala promeniti naziv u Narodna, a već je osmišljen veliki broj zabavnih i muzičkih emisija koje treba da joj podignu rejting.