PAMETNICA: Sestra (4) baš naružila brata (2)

Imaš skoro tri godine, trebalo bi da očvrsneš malo. Kada ti mama i tata kažu da nešto ne radiš onda to ne treba da radiš... I ne pljuj, grdila ga je sestra, a Gabrijel ju je slušao pognute glave

Stil
> 16:20h

Baš ga je naružila. Mala četverogodišnja Delila održala je lekciju dve godine mlađem bratu Gabrijelu zbog nestašlukana igralištu. Naime, Gabrijel je pljunuo dečaka na igralištu, a sestra ga je odvela na klupu, sela pored njega i održala mu lekciju. Gabrijel ju je slušao pognute glave.

"Imaš skoro tri godine, trebalo bi da očvrsneš malo. Kada ti mama i tata kažu da nešto ne radiš onda to ne treba da radiš... I ne pljuj! Taj dečak je stariji, a ti imaš dve godine. On ima devet ili deset godina ili možda osam. Razmisli o tome Gabrijele", posavetovala je starija sestra brata koji je sedeo mirno i slušao je.

Video je snimio njihov otac."Nisam jedan od onih očeva koji neprestano hodaju za decom i snimaju ih. Ali, ovo sam smatrao da treba da snimim", rekao je otac za Dejli mejl. Video je za kratko vreme posto pravi hit na Jujubu.

http://www.youtube.com/watch?v=r-b7d48eA8M