Trojica napala policajce u seoskom bifeu

Osumnjičeni se terete da su u bifeu "Šark" u Laćarku, u zakupu Mladena V, verbalno i fizički napali policajce na intervenciji i jednom od njih naneli lake telesne povrede

Crna Hronika
> 16:32h

SREMSKA MITROVICA - Sremskomitrovačka policija uhapsila je i odredila zadržavanje Mladenu V. (28), Milanu D. (21) i Branku A. (57) iz Laćarka, osumnjičenima za više krivičnih dela, među kojima je i napad na policajce tokom intervencije.

Osumnjičeni se, precizirano je u saopštenju Policijske uprave Sremska Mitrovica, terete da su u bifeu "Šark" u Laćarku, u zakupu Mladena V, verbalno i fizički napali policajce na intervenciji i jednom od njih naneli lake telesne povrede.

U pretresu više objekata za koje postoji sumnja da su ih koristili osumnjičeni, policija je pronašla pušku, pištolj, delove oružja i municiju u ilegalnom posedu, putnički automobil bez registarske oznake, deo kradenog vozila, a u bifeu "Šark" nekoliko aparata za organizovanje sportske kladionice za koje zakupac nije posedovao ovlašćenje.

Nakon saslušanja, istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici odredio je osumnjičenima pritvor do osam dana.

O izvršenim prekršajima policija je obavestila inspekcijske i carinske organe kako bi podneli odgovarajuće prekršajne prijave.