Split

Završena obdukcija raskomadanog tela

Treći dan otkada je u malenu lučicu Zenta doplovilo telo bez obe potkolenice i glave policija i dalje dežura čuvajući mesto pronalaska raskomadanog tela, a tamo će ostati do daljnjeg dok ne bude pronađena i druga noga

Crna Hronika
> 01:02h

SPLIT - Obdukcija tela muškarca čije telo bez nogu pronađeno u utorak i glava koja je poranđena u sredu ujutro u lučici Zenta je gotova, a podkolenica zapakovana u plastičnu kesu koja je pronađena na plaži Zanj pripada istom muškaracu, dok policija i dalje traga za drugom podkolenicom.

Treći dan otkada je u malenu lučicu Zenta doplovilo telo bez obe potkolenice i glave policija i dalje dežura čuvajući mesto pronalaska raskomadanog tela, a tamo će ostati do daljnjeg dok ne bude pronađena i druga noga.

Prvi razultati obdukcije pokazali su da je reč o muškarcu starom između 70 i 80 godina, visokom 180 centimetara, dok je u toku DNK analiza koja bi trebala da tačno utvrdi njegov identitet.

Osim što je telo raskomadano, muškarac je imao osam slomljenih rebara i brojne hematome po telu.

Sumnja se da je raskomadan posle smrti najverovatnije testerom ili sekirom, a zatim su delovi tela spakovani u plastične kese i bačeni u more, objavio je hrvatski portal 24sata.