Neostvarena želja

Štimac želeo Split, ali će Hrvatska Srbiju čekati u Zagrebu

Štimac je hteo da sa Belgijom igra u Zagrebu, a sa Škotskom u Osijeku, što ne bi trebalo da bude problem, ali će Srbija izvesno gostovati na Maksimiru

Fudbal
> 17:10h

Želja selektora fudbalske reprezentacije Hrvatske Igora Štimca, da se meč kbvalifikacija za plasman na Prvenstvo sveta, marta naredne godine igra u Splitu, neće se ispuniti, jer prema stadion "Poljud" ne ispunjava potrebne bezbednosne uslove.

Štimac je počeo sve češće da se oglašava putem Fejsbuka, pa je tako u ponedeljak izrazio želje gde bi voleo da "vaterni" ugoste Srbiju, Belgiju i Škotsku.

Iako bi hrvatski selektor voleo da sa Mihinim "orlovima" igra u Splitu, duel sa Srbijom neće biti odigran na Poljudu, već na Maksimiru.

"Uglavnom poslušamo želje selektora i igrača, koji su do sada hteli da igraju u Zagrebu. Za utakmice visokog rizika moraju da postoje uslovi na stadionu, a što se tiče utakmice sa Srbijom, ima ih samo Maksimir", rekao je direktor reprezentacije Hrvatske Zorislav Srebrić a prenosi portal 24sata.hr.

Štimac je hteo da sa Belgijom igra u Zagrebu, a sa Škotskom u Osijeku, što ne bi trebalo da bude problem, ali će Srbija izvesno gostovati na Maksimiru.