Foto: KURIR

Nina Badrić oduševila u Areni

Pevala pred više od 10.000 ljudi!

Pevačica koncert otvorila pesmom „Daće nam bog“, a nastavila novim i starim hitovima

Stars
> 15:34h
FOTO: KURIR
FOTO: KURIR
FOTO: KURIR

Samo nebo joj je granica. Nina Badrić održala je sinoć u Kombank areni koncert za pamćenje! Hrvatska pevačica pevala je pred više od 10.000 Beograđana svoje najveće hitove. Koncert je otvorila pesmom „Daće nam bog“, zatim su se ređale kompozicije novijeg datuma - „Nebo“, „Dodiri od stakla“, „Znam te ja“, a podsetila je publiku i na stare numere, poput „Nije mi svejedno“, „Ako kažeš da me ne voliš„, „Čarobno jutro“ i mnoge druge. Posle prvog bloka pesama Nina je pozdravila prisutne rečima: - Dobro došli u moju bajku punu ljubavi. Posle toga nastavila je energičan nastup. U nekoliko navrata Nina je brisala suze, koje su joj navirale od uzbuđenja i jakih emocija. Iz VIP loža Badrićevu je bodrilo mnogo njenih kolega, među kojima i Aleksandra Radović, Tijana Dapčević, Danijela Karić, Ilda Šaulić, Marko Rokvić... U koncertu su uživale poznate ličnosti iz svih sfera javnog života, pa su se u ložama mogli videti i političar Branko Ružić, glumica Sloboda Mićalović, Marija Kilibarda, Vesna Dedić, Ana Karić...

Prvi grudnjak u karijeri Kad je zapevala najnoviji hit „Mama“, neko iz publike Ninu je gađao brushalterom, koji je Badrićeva uhvatila uz konstataciju: - Ovo mi je prvi grudnjak u karijeri!

Gosti za desetku Ninu su i na sceni podržala veoma zvučna imena među kolegama. S njom su zapevali Toni Cetinski, Sergej Ćetković, Hari Varešanović i Željko Joksimović. Pevačica ih je ispratila rečima: - Lako je meni sa ovakvim gostima!