Foto: KURIR

I Šaban Šaulić ode iz Granda!

Folk legenda prelazi u PGP, baš kao i njegova ćerka Ilda Šaulić

Stars
> 00:00h

Napušta Sašu Popovića! Legenda folk muzike Šaban Šaulić prelazi iz Granda u PGP RTS, kaže za Kurir blizak prijatelj porodice Šaulić. Tako će posle ćerke Ilde i on ubuduće objavljivati za najjaču izdavačku kuću bivše Jugoslavije, od koje je, navodno, dobio veoma primamljivu ponudu. - Nije bilo svađe niti bilo kakvih nesuglasica sa Sašom Popovićem i Brenom, a Šaban će se i dalje pojavljivati kao gost u „Grandovim“ emisijama - kaže naš sagovornik. Ilda je potvrdila svoj prelazak. - Sa „Grandom“ sam imala lepu saradnju na početku karijere, a odluku da novi album objavim za PGP RTS smatram logičnim napretkom. Ugovor je potpisan na obostrano zadovoljstvo - rekla je Šabanova kći. Za razliku od nje, tata nije želeo da govori za novine. - Nemam šta da vam kažem, prijatno - kazao je Šaban. (D. K.)

Ilda se zaljubila u Italiju! Ilda Šaulić snimila je u Italiji spot za pesmu „Fališ mi“. Bila je na letovanju na Apeninskom poluostrvu i toliko se zaljubila u pejzaž da je rešila da kadrove za naslovnu numeru svog novog albuma snimi baš u mestu Monterotondo u regiji Gavi. (M. K. V.)

Grand: Svako bira svoj put Povodom prelaska Šabana i Ilde u PGP, pozvali smo „Grand produkciju“. - Svaki pevač sam bira kojoj će se produkcijskoj kući prikloniti, jer ovo je demokratska zemlja i svako ima prava da ide tamo gde misli da mu je bolje - poručili su iz pres službe „Grand produkcije“.