Rekonekcija ili lečenje najtežih bolesti bez ikakvog dodira

Povezivanje sa univerzumom

Iako naučnici ne mogu tačno da utvrde kako deluje, terapeuti koji praktikuju ovu metodu iscelili stotine hiljada pacijenata

Život
> 01:40h

Rekonektivno lečenje izuzetno je uspešna metoda lečenja, koja je uzdrmala svetske lekarske krugove. To je beskontaktna metoda, nema fizičkog dodira između terapeuta i pacijenta. Još u potpunosti nije utvrđeno kako rekonekcija deluje, ali potvrđeno je da daje rezultate. Do sada je izlečeno nekoliko stotina hiljada pacijenata širom sveta, a trenutno postoji oko 60.000 rekonektivnih praktičara u 70 različitih država. Od 2009. godine Srbija je 71. zemlja koja je uvedena u bazu podataka rekonekcije.

Od tada je prva generacija praktičara obučenih u Beogradu počela s radom. Pacijenti su počeli da prijavljuju izlečenja od raka, bolesti vezanih za sidu, epilepsije, sindroma hroničnog umora, multiple skleroze, reume i osteoartritisa, urođenih deformiteta, cerebralne paralize, kao i drugih ozbiljnih tegoba. "Rekonektičari" kažu da je rekonekcija proces ponovnog usklađivanja čoveka s takozvanim energetskim linijama univerzuma. Prema učenju rekonekcije, prvobitno su meridijani na našim telima, koje pojedini još zovu i akupunkturnim linijama, bili povezani s mrežom energetskih, svetlosnih i informacijskih linija koje okružuju planetu. Iako su oni sada samo ostaci onoga što su nekad bili, ipak nastavljaju da služe kao veza sa univerzumom i predstavljaju kanal za prenošenje energije, svetlosti i informacija između vasione i čovečanstva. Tokom tretmana ležite na leđima na terapeutskom krevetu, izuveni, zatvorenih očiju. Dr Erik Perl, najpoznatiji praktičar rekonekcije na planeti, objasnio je da je to proces u kome se ponovno usklađujemo s koordinatama unošenjem "novih" linija, što nam omogućava da imamo pristup višim frekvencijama informacija i svetlosti, i tako obezbeđuje i naše lečenje i našu evoluciju. - To nije energetsko lečenje. To je nešto mnogo više. U tome postoji aspekt komunikacije i informacije. Čini se da se tu događa neki proces odlučivanja između duha, duše, uzvišene svesti osobe na stolu i Boga, Ljubavi ili Univerzuma - kaže dr Perl.

Dr Erik Perl: To nije energetsko lečenje. To je nešto mnogo više. U tome postoji aspekt komunikacije i informacije