Zimska sezona

Vasil Hadžimanov otvara splav Plej

Subota je rezervisana za di-džejeve, a gostima će se predstaviti DJ Bros, Mr. Iv, Conga Dragan Urošević, Sakso Lajv, DJ Rene, gost iz Holandije

Stars
> 15:04h

Zimska sezona na beogradskom splavu "Plej" počinje 9. novembra od 21 sat nastupom Vasila Hadžimanova. Subota je rezervisana za di-džejeve, a gostima će se predstaviti DJ Bros, Mr. Iv, Conga Dragan Urošević, Sakso Lajv, DJ Rene, gost iz Holandije. "Plej" je uveo potpuno novu kategoriju zabave na vodi, koja objedinjuje atraktivan i ugodan enterijer i vrhunsku ugostiteljsku uslugu uz kulinarska umeća sa Dalekog istoka. Splav "Plej" je uveo potpuno novu kategoriju zabave na vodi i uopšte potpuno novi koncept koji objedinjuje spoljnu arhitektonsku svedenost objekta, atraktivan, ugodan i topao enterijer. Na raspolaganju su kulinarska umeća dalekog Istoka, široku paletu pića i najbolji pogled na Ušće Save u Dunav, Kalemgdansku Tvrđavu i Stari Grad.

"Plej" svakodnevno obogaćuju programi čijih je on ekskluzivni producent: celodnevni DJ program koji se redovno obnavlja, lajv koncerti, specijalni partiji i tematske žurke i mnoge druge aktivnosti našle su svoj dom na "Pleju". "Plej" je celodnevna zabava (All Day), od jutarnje kafe, preko opuštenog poslovnog ručka, do dramatičnih zalazaka i vrelih ritmičkih noći. (R.S.)